IMG 8343

 

20 жовтня 2014 року Федерація профспілкових організацій Чернігівської області та Навчально-методичний центр профспілок за підтримки ВГО “Всеукраїнської асоціації кадровиків”, Видавничого дому “МЕДІА-ПРО” та редакції професійного журналу “Довідник кадровика” провели Конгрес кадровиків. В заході взяло участь близько 170 керівників та спеціалістів кадрових служб підприємств, установ, організацій області.

 

В рамках заходу були розглянуті наступні питання:

- Реформування трудового законодавства: проблеми, динаміка, перспективи (проект Трудового кодексу України);

- Організація роботи з питань дотримання законодавства про працю, відповідальність, укладення колективного договору, здійснення представництва у судах під час захисту трудових прав працівників.

 

IMG 8360 1

 

Також відбулася міні прес-конференція на тему: “Поради щодо укладення трудового договору, основні помилки при звільненні працівника, огляд судової практики щодо вирішення індивідуальних трудових спорів» (відповіді на запитання).

В роботі Конгресу взяли участь: Васильова З.М. - головний консультант секретаріату Комітету Верховної ради України з питань соціальної політики та праці, експерт Всеукраїнської асоціації кадровиків, член редакційної ради і експерт журналу «Кадрова практика», Ліпчанська В.О. – експерт Всеукраїнської асоціації кадровиків, Циганок Л.В. - начальник відділу маркетингу, зв’язків з громадськістю та професійної освіти Видавничого дому «МЕДІА-ПРО» та інші.

 

IMG 8357

 

На зібранні були присутні представники соціальних партнерів профспілок - органів державної влади: Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, Чернігівського обласного центру зайнятості, Територіальної державної інспекції з питань праці у Чернігівській області, Відділення Національної служби посередництва і примирення в Чернігівській області.

 

Кожен учасник зборів від організаторів отримав комплект фахової літератури з питань кадрової роботи і сертифікат про участь у Конгресі.

 

Віталій Копиш

 

IMG 8356