фото

 

Київська міська профспілка працівників ЖКГ та сфери послуг відповідно до Постанови Президії № 11 від 25.12.2014 року провела змагання по програмі галузевої Спартакіади з настільного тенісу, волейболу (жінки), волейболу (чоловіки) та кульової стрільби.

12 лютого 2015 року відбулись змагання з настільного тенісу в яких прийняли участь 11 команд від підприємств галузі. Переможцями та призерами стали: ППО КП «Київпастранс», ППО ПАТ «Київгаз», ППО АК «Київводоканал». Серед підприємств житлового господарства переможцями та призерами стали: ППО «Керуюча дирекція Дніпровського району м.Києва», ППО КП «Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду Деснянського району», ППО КП ЖГ Солом’янського району.

17 та 24 лютого 2015 року пройшли змагання з волейболу серед жіночих та чоловічих команд. У жінок першою стала команда Київського вищого професійного училища швейного та перукарського мистецтва, другими – волейболістки ППО ПАТ «Київгаз», третіми – КВПУ сервісу та дизайну.

Серед чоловіків перше місце вибороли представники ППО АК «Київводоканал», друге місце – ППО ПАТ «Київгаз», третіми стала – команда ППО КП «Плесо».(фото)

17 березня на базі СДЮСШОР з кульової стрільби та біатлону «Схід», за адресою: м.Київ, вул. Привокзальна, 12-б провела командні змагання з кульової стрільби. В змаганнях прийняли участь 80 чоловік із 16 команд підприємств галузі.

Першими в командному заліку стали спортсмени ППО ПАТ «Київгаз», другими – ППО АК «Київводоканал», третє місце виборола збірна команда голів профкомів КП «Київпастранс» на чолі з головою ППО КП „Київпастранс” Сергієм Болдинюком.

В квітні місяці відбудуться змагання з шахів та шашок серед підприємств галузі та змагання з шахів серед підприємств УТОС (працівники з вадами зору).

Масова участь працівників у спортивних змаганнях в трудових колективах підтверджують той факт, що не єдиною роботою живе людина, їй потрібен активний відпочинок, та заняття для душі.

І саме ці бажання втілює в життя галузева профспілка.

 

Олександр Пономаренко,

провідний спеціаліст

по спортивній роботі

Київської міської профспілки

працівників ЖКГ та   сфери послуг