ДНЕПРНещодавно відсвяткував своє 50-річчя дитячий оздоровчий заклад «Лісова казка» Дніпропетровського обкому профспілки освітян. За ці роки в ньому відпочили і оздоровилися кілька поколінь наших земляків.

Все в таборі несе на собі відпечаток постійної уваги і турботи профспілки. З кожним роком поліпшується його матеріальна база, про що постійно піклуються обком та його голова Галина Бєлікова.

Педагогічний колектив, який вже чимало років очолює Вікторія Железна, намагається зробити відпочинок дітей різноманітнім та цікавим. Насамперед акцент робиться на патріотичне та естетичне виховання, фізичний розвиток вихованців. Цікаво, що всі зміни в таборі – тематичні. Так, перша пройшла під гаслом «В пошуках пригод», а друга зміна присвячена ювілею табору і носить назву «Профспілкова сім’я – це ти, це я!». Щоденні заходи у таборі об’єднанні єдиною тематикою – мандри по Україні, країнах світу тощо.

На ювілеї в «Лісовій казці» було чимало гостей. Вихователів та дітвору привітав голова Обласного об’єднання профспілок Віталій Дубіль, який відзначив велику роботу обкому профспілки освітян по збереженню і розвитку дитячої оздоровчої бази (крім цього закладу, цього року прийняв вихованців і табір ім. В.Дубініна Жовтневого райкому профспілки освітян м. Дніпропетровськ).

Вшанували під час свята і ветеранів – педагогів, які віддали цій Країні Дитинства чимало років свого життя. А всі діти отримали яскраві профспілкові білети учасника відпочинку ДЗОТ «Лісова казка». Прикрасою свята стала насичена концертна програма за участю дорослих та дітлахів.

В.Коврига,

зав. прес-центром Дніпропетровського облпрофоб’єднання