zverrn

 

 

З А Я В А

                      Президії Ради профспілок Івано-Франківської області

 

 

       Рада профспілок області, яка представляє інтереси понад 200 тисяч членів профспілок Івано-Франківщини, з глибокою тривогою сприйняла дії влади, спрямовані на згортання євроінтеграційного курсу країни.

 

       Президент України, Уряд України, відмовившись від підписання у Вільнюсі угоди про асоціацію з Європейським Союзом, показали своє справжнє обличчя перед українським народом та світовим співтовариством.

 

       Особливе обурення викликає розправа силових структур над учасниками мирних акцій за Європейське майбутнє.

 

         Вважаємо, що Президент України та його недієздатний Уряд виявилися неспроможними реалізувати стратегічний курс на ефективні економічні реформи, спрямовані на підвищення життєвого рівня населення, на Європейський розвиток держави, а тому повинні негайно піти у відставку.

 

         Вимагаємо припинити повноваження Верховної Ради України як такої, що не здатна забезпечити прийняття законів, які дозволять рух України в Європейське співтовариство.

 

         Закликаємо профспілкові комітети та членів профспілки підприємств, установ, організацій зберегти єдність, згуртованість та в рамках чинного законодавства взяти активну участь в акціях по захисту прав та свобод громадян у незалежній Україні, а також сприяти учасникам таких акцій.

 

 

Прийнято на засіданні Президії Ради профспілок області

             02.12.2013 р.