СТАТИСТИКА. Врахування профспілкових пропозицій у Держбюджеті-2018 (попередня інформація)

899023.jpg Парламентом 7 грудня ц.р. прийнято Закон України «Про Державний бюджет України на 2018 рік».   Федерація профспілок України відстоювала профспілкові пропозиції до Держбюджету-2018 на національному рівні та всіляко сприяла їх просуванню. Зокрема, у своїх зверненнях до: профільних парламентських Комітетів; народних депутатів України – представників ФПУ у Верховній Раді України С.М. Капліна та В.Є. Івченка (які внесли їх до Парламенту в повному обсязі); Голови підкомітету з питань..

ПРИЙНЯТО БЮДЖЕТ УКРАЇНИ НА 2018 РІК

53aab7a9360deshutterstock 106690454 634   Вчора  майже опівночі Верховною Радою України було ухвалено Закон України про Державний бюджет на 2018 рік. На жаль, у прийнятому Законі найважливіші вимоги профспілок щодо адекватних розмірів мінімальних стандартів та гарантій – прожиткового мінімуму, мінімальної заробітної плати, та, відповідно, базового тарифного розряду ЄТС – залишилися проігнорованими як Урядом, так і парламентарями. Таким чином, пріоритетним завданням Федерації профспілок України та її членських організацій залишається боротьба за..

АКТУАЛЬНИЙ КОМЕНТАР. Депутати "здали" мінімальну зарплату

maxresdefault   7 грудня пізно увечері Парламентом ухвалено Державний бюджет України на 2018 рік. Майже вперше у практиці законотворчої діяльності ВР це зроблено вчасно. В Уряді кошторис назвали бюджетом економічного зростання, яким передбачено ріст ВВП на 3%.   Документ поки що офіціально не опублікований, але вже зараз можна зробити оцінку щодо врахування у ньому профспілкових вимог і пропозицій, спрямованих на соціальний захист працівників.   Коментує Голова СПО об’єднань профспілок, Голова ФПУ..

ПРОФСПІЛКИ НЕ ВІДМОВИЛИСЯ ВІД СВОЇХ ВИМОГ, А ПРО ПРОБЛЕМИ ГОВОРЯТЬ ВІДКРИТО

завантаження   У Раді профспілок Івано-Франківської області 6 грудня відбулася прес-конференція для засобів масової інформації. Розпочалася розмова з відміненої на сьогодні запланованої раніше акції інформаційного пікетування Верховної Ради та органів державної влади. З цього приводу Федерація профспілок України зробила відповідну заяву. Як зазначив голова РПО Ігор Басюк, «відміна акції не означає, що профспілки відмовляються від подальшої боротьби за соціальний Державний бюджет - 2018 року, справедливий прожитковий мінімум,..
Архiв
<< < Грудень 2017 > >>