Скрин страницы

 

Європейська мережа медичних лабораторій «Сінево/Synevo», що об’єднує понад 220 лабораторних центрів у більш ніж 80 містах України, в тому числі в Києві, Дніпрі, Вінниці, Одесі, Харкові, Львові та Чернівцях долучилася до програми «СОЦІАЛЬНИЙ ПРОФСПІЛКОВИЙ КВИТОК».

Відтепер кожен власник нового профквитка, зареєстрований в Особистому кабінеті члена профспілки ЦЕНТРОМ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ, матиме можливість розрахунку в будь-якій лабораторії мережі зі знижкою 10% як при безготівковому розрахунку, так і готівкою у місці отримання послуги.

Для оформлення Замовлення Члену профспілки необхідно:

 

  1. 1.Перейти за спеціальним посиланням, розміщеним в Особистому кабінеті Члена профспілки, що знаходиться за адресою https://cesp.pro, яка веде на сайт «Сінево». (Особистий кабінет - Програма лояльності - Групи мереж - Медицина та аптеки)
  2. 2.Обрати місто зі списку на сайті «Сінево», в якому особа буде отримувати послугу (здавати аналіз).
  3. 3.Внести дані особи, яка буде отримувати послуги.
  4. 4.Натиснути кнопку «Далі».
  5. 5.На вказаний при оформлені номер мобільного телефону буде надіслано повідомлення  з номером Замовлення.
  6. 6.Щоб здати аналізи, необхідно пред’явити повідомлення з номером Замовлення у лабораторному центрі «Сінево».

 

Довідково:

Європейська мережа медичних лабораторій «Сінево/Synevo» входить в медичний холдинг Medicover і складається з 41 лабораторії у Східній та Центральній Європі: Німеччина, Польща, Румунія, Білорусь, Туреччина, Україна, Грузія, Молдова, Сербія. Штаб-квартира медичного холдингу Medicover - м.Брюссель, Бельгія. Це найбільша в Україні лабораторна база, оснащена обладнанням кращих світових виробників, таких як Roche Diagnostics (Швейцарія), Sysmex (Японія), Bio-Rad (США), Siemens Healthcare Diagnostics (США) та ін.