СБУ підтвердила непричетність ФПУ до тероризму

p 6 21943008   Федерація профспілок України не має відношення до терористичної діяльності. Те, що було і так давно відомо, нещодавно підтвердила Служба безпеки України.    Роз’яснити ситуацію правоохоронців попросив керівник ФПУ Григорій Осовий, звернувшись до Служби безпеки України з проханням повідомити, чи мали місце факти щодо причетності ФПУ до фінансування терористичних організацій. Звісно, нікому б і на думку не спало турбувати спецслужби з таким дивним питанням. Адже всі, хто керується здоровим..

Служба безпеки України надала відповідь на інформаційний запит ФПУ

100894 or   Служба  безпеки України опрацювала інформаційний запит ФПУ від 21.11.2017р. і надала відповідь, в якій зазначається: "Повідомляємо, що на даний час інформація щодо можливої причетності Федерації професійних спілок України до фінансування терористичних організацій у Службі безпеки України відсутня". З повною відповіддю СБУ можна ознайомитися тут. Прес-центр ФПУ

З А Я В А

fsu Останнім часом у засобах масової інформації, Інформаційних агенціях та на телеканалах почастішали випадки негативної подачі інформації, проведення брудних інформаційних кампаній щодо найчисельнішого профспілкового об’єднання країни – Федерації профспілок України. І це не вперше, коли окремі політикани намагаються спаплюжити імідж та підірвати єдність профспілкового руху, нав’язати суспільству неправдиву і спотворену інформацію про профспілки, внести розбрат, знизити силу консолідованого спротиву профоб’єднання, що захищає права майже 6 млн...

Європейська федерація профспілок громадського обслуговування заявила Президенту, Прем’єр-міністру та Голові Верховної Ради України про свою стурбованість провокаційними атаками на ФПУ

ЕПСУ У листі з цього приводу говориться: «Шановний пане Президенте! Шановний пане Прем'єр-міністре! Шановний пане Голово!   Наші членські організації, які входять у Федерацію профспілок України, проінформували нас про неодноразові провокації проти неї з боку державних чиновників та невідомих осіб. Ці атаки пов'язані з акціями протесту ФПУ. Акціями ФПУ проти реформи системи охорони здоров'я, яка вважається антисоціальною та несправедливою. Акціями з вимогою передбачити більше коштів у проекті..

Голова ФПУ Григорій Осовий звернувся до СБУ з приводу появи недостовірної інформації про Федерацію профспілок України

СБУ         У зв'язку з тим, що в деяких вітчизнянних ЗМІ була розповсюджена недостовірна інформація про причетність Федерації профспілок України до фінансування терористичних організацій Голова СПО об'єднань профспілок, Голова ФПУ Григорій Осовий звернувся до Служби безпеки України з проханням повідомити ФПУ чи відомі СБУ будь-які факти та/або інформація щодо причетності Федерації профспілок України до фінансування терористичних організацій. Текст листа тут. Прес-центр ФПУ

Міжнародна спільнота обурена провокаціями проти Федерації профспілок України

wpid-9fd3af6e4536    Генеральний секретар Міжнародної конфедерації профспілок (МКП) Шаран Барроу та Генеральний секретар Європейської конфедерації профспілок (ЄКП) і Пан європейської регіональної ради (ПЄРР) Лука Вісентіні звернулися листом до Президента України Петра Порошенка, Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, Голови Верховної Ради України Андрія Парубія з приводу фактів провокаційних дій проти Федерації профспілок України з боку державних чиновників та невідомих осіб, а також відчуження профспілкових об’єктів державою. У листі висловлюється стурбованість..

Про використання коштів бюджету ФПУ

images     Надаємо для ознайомлення Довідку Контрольно-ревізійної комісії ФПУ щодо використання керівництвом коштів бюджету ФПУ та їх цільового призначення.  Прес-центр ФПУ

ПЛЕНУМ ЦК. Освітянам – надійний та ефективний захист профспілок

ОСВ Гострі проблеми освітян та шляхи їх вирішення обговорили учасники пленуму ЦК Профспілки працівників освіти і науки України, що відбувся 29 листопада у Києві. У його роботі взяв участь Голова СПО об’єднань профспілок, Голова ФПУ Григорій Осовий. Вів засідання Голова Профспілки Георгій Труханов. З доповіддю «Про основні тенденції розвитку профспілкового руху та завдання Профспілки працівників освіти і науки України в умовах соціально – економічної трансформації» виступила заступник Голови..

ПРЕЗИДІЯ ФПУ. 6 грудня профспілки проведуть інформаційне пікетування органів державної влади

ДВ8   Провести в Києві 6 грудня - напередодні розгляду проекту Державного бюджету на 2018 рік - масову профспілкову акцію у формі інформаційного пікетування органів державної влади постановила Президія Федерації профспілок України на  позачерговому засіданні 27 листопада.   Вів засідання Голова СПО об’єднань профспілок, Голова ФПУ Григорій Осовий.   В заході взяли участь представник ФПУ у Верховної Раді України, народний депутат України Сергій Каплін, заступники Голови ФПУ Євген Драп’ятий, Володимир Саєнко,..

Увага! Провокація!

IMG 0280     27 листопада 2017р. в МЦКМ (колишній “Жовтневий Палац”) була спроба зірвати позачергове засідання Президії ФПУ. Невідомі особи в камуфляжі числом  до 30 осіб заблокували місце проведення заходу, на якому розглядалося питання про проведення всеукраїнської акції профспілок у Києві та на місцях на підтримку профспілкових пропозицій до Державного бюджету 2018. Ця група своїми діями заблокувала місце його проведення з метою зриву роботи. Члени Президії ФПУ вийшли..
Архiв
<< < Грудень 2017 > >>