АКТУАЛЬНИЙ КОМЕНТАР. Депутати "здали" мінімальну зарплату

maxresdefault   7 грудня пізно увечері Парламентом ухвалено Державний бюджет України на 2018 рік. Майже вперше у практиці законотворчої діяльності ВР це зроблено вчасно. В Уряді кошторис назвали бюджетом економічного зростання, яким передбачено ріст ВВП на 3%.   Документ поки що офіціально не опублікований, але вже зараз можна зробити оцінку щодо врахування у ньому профспілкових вимог і пропозицій, спрямованих на соціальний захист працівників.   Коментує Голова СПО об’єднань профспілок, Голова ФПУ..

Інформують членські організації ФПУ

3   Щодо виконання протокольних доручень Прем'єр-міністра України, наданих за результатами зустрічі 07.11.2017 з представниками всеукраїнських профспілок та профоб'єднань.   На звернення Федерації профспілок України від 01.12.2017 № 03/01-24/1223 щодо надання інформації членськими організаціями ФПУ стосовно співпраці з центральними та місцевими органами виконавчої влади з метою підготовки ФПУ інформації на засідання Президії про стан виконання протокольних доручень Прем'єр-міністра України та на виконання постанови Президії ФПУ від 27.11.2017 №..

Про виконання протокольних доручень Прем'єр-міністра України

ima777ges   Лист керівникам членських організацій ФПУ "Про виконання протокольних доручень Прем'єр-міністра України" від 01.12.2017 р. (додається).   Прес-центр ФПУ
Архiв
<< < Грудень 2017 > >>