15897-кабмин

 

Сьогодні, 29 травня, Парламент на пленарному засіданні не підтримав заяву Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана про його відставку.

 

Відставка Прем’єра викликала би відставку всього складу Уряду, що у період міжвладдя загрожує кризою державного управління та як наслідок, - економічною дестабілізацією, негараздами у соціальній сфері.

У зв’язку із цим Голова ФПУ Григорій Осовий заявив: профспілки впевнені – в управлінні державою не повинно бути кризи, - ці питання політики мають вирішувати строго у встановленому законом порядку, але Уряд, як вищий орган виконавчої влади повинен працювати безперервно і стабільно!

 

- Громадяни не мають втрачати впевненість у сьогоденні та завтрашньому дні, тому піддавати ризику життєдіяльність країни та допустити хаосу в державі неможливо, - зазначив профспілковий лідер.

Він також нагадав, що нещодавно соціальними партнерами укладено нову тристоронню Генеральну угоду на 2019-21 рр.. В ній прописано багато зобов’язань, в тому числі і Уряду, тому потрібно забезпечувати виконання нової Генугоди, на результати чого очікують трудящі!

 

Прес-центр ФПУ