IMG 2694   12 квітня 2018 року Голова ФПУ Григорій Осовий бере участь у 6-му засіданні Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС, яке відбувається в Брюсселі у штаб-квартирі Європейського соціально-економічного комітету.   Очільник ФПУ є одним із 15 членів Української сторони Платформи, що створена відповідно до Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС з метою забезпечення належної ролі громадськості у процесі виконання Угоди про асоціацію. Відкрили засідання співголови Платформи – Альфредас..

Європейські профспілки солідарні з ФПУ

dfgdfgdfgdfgdfgdfgdfgdfgdfg   Генеральний секретар Європейської федерації профспілок громадського обслуговування (ЄФПГО) Ян Віллем Гудріан звернувся з листом до Президента України Петра Порошенка та Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана   У ньому говориться:   Шановний Президенте! Шановний Прем’єр-міністре!   Нас проінформували, що 22 березня 2018 р. приблизно о 10.20 близько 60 невідомих осіб здійснили напад на учасників засідання виборного органу Професійної спілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України. Засідання відбувалося в готелі «Турист»..

Роль оплати праці в скорочені бідності та її вплив на трудову міграцію в Україні

Изображение 022   Такою буде одна з тематичних доповідей, представлених на Асамблеї Української Сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС, що відбудеться на початку квітня ц.р. у Брюсселі.   Друга із запропонованих тем, обговорених членами УСПГС на засіданні 13 березня, стосуватиметься кліматичних змін. Учасники засідання, в якому взяв участь Голова ФПУ Григорій Осовий, ухвалили рішення щодо активізації підготовчої роботи до Асамблеї, а також розглянули низку питань стосовно розробки стратегічного плану діяльності..

ДЕЛЕГАЦІЯ ФПУ БЕРЕ УЧАСТЬ У РОБОТІ 62-Й СЕСІЇ КОМІСІЇ ООН ЗІ СТАНОВИЩА ЖІНОК

IMG 20180312 120345   12 березня 2017 року у штаб-квартирі ООН у м. Нью-Йорк розпочала роботу 62-а сесія Комісії ООН зі становища жінок. Відповідно до спеціального консультативного статусу ФПУ при Економічної і соціальної ради ООН (ЕКОСОР) у цьому важливому міжнародному форумі традиційно бере участь делегація Федерації профспілок України у складі представників її галузевих організацій. Пріоритетна тема сесії: «Виклики та можливості досягнення гендерної рівності та розширення можливостей сільських..

Українсько-датське співробітництво: нові напрями

Изображение 016   20 лютого у Федерації профспілок України відбулась робоча зустріч з представниками місії експертів Міжнародної організації праці (МОП) та організацій профспілок Данії з метою обговорення актуальних питань, пов'язаних з відкриттям нового проекту МОП за фінансування Уряду Данії, спрямованого на вдосконалення механізмів управління ринком праці, розвиток професійних навиків учасників ринку праці, зміцнення соціального діалогу та процесу ведення колективних переговорів. Зустріч відкрив в.о. Голови ФПУ Володимир Саєнко, який..

Голова ФПУ Григорій Осовий в Баку бере участь у міжнародній конференції щодо завдань та перспектив профспілок

IMG 2398   У Баку делегати і гості 5-го з’їзду  Конфедерації профспілок Азербайджану продовжили роботу на міжнародній конференції « Майбутнє сфери праці, сталий розвиток, завдання та перспективи профспілок».   Конференція відбувається за участю представників МОП, фахівців та громадських діячів з Сербії, Латвії, Литви, Туреччини, Польщі, Албанії, Греції, Бахрейну, Кувейту. Голова ФПУ Григорій Осовий виступив під час дискусії на тему: «Розвиток новітніх технологій, завдання щодо забезпечення зайнятості в усіх сферах..

Голова ФПУ Григорій Осовий у складі делегації профспілок національних профцентрів зустрівся з Президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим

41f1a5ee90004832591346a192b92a70    Голова ФПУ Григорій Осовий представляє українські профспілки на 5-му з’їзді Конфедерації профспілок Азербайджану, що розпочав свою роботу 5 лютого у м.Баку.   У складі делегації профспілок національних профцентрів Григорій Осовий взяв участь у зустрічі з главою держави Ільхамом Алієвим, що відбулась у Палаці Президента Азербайджанської Республіки.   Під час перемовин лідер українських профспілок привернув увагу І.Алієва до того, що саме цього року виповнюється 100 років встановлення дипломатичних відносин між..

ФПУ – Фонд Еберта: зацікавленість у подальшому підвищенні ефективності співпраці

ЭБЕР1   За ініціативи Голови СПО об’єднань профспілок, Голови Федерації профспілок України Григорія Осового 18 січня відбулась його зустріч з Директором Регіонального представництво Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні Марселем Рьотігом. У бесіді, яка пройшла в ділової, конструктивної та дружньої атмосфері, взяли участь: з профспілкової сторони – перший заступник Голови СПО об’єднань профспілок, заступник Голови ФПУ Олександр Шубін, керівник Департаменту міжнародних зв’язків ФПУ Василь Шилов, з сторони..

У українців в Польщі буде свій вихідний

IMG 1903 1   10 січня Федерацію профспілок України з робочим візитом відвідав голова Міжгалузевої профспілки українських працівників у Польщі (МПУПП) Юрій Карягін, перемовини з яким провели заступник Голови ФПУ Олександр Шубін та керівник Департаменту міжнародних зв’язків апарату ФПУ Василь Шилов.   У ході зустрічі обговорено перспективи співпраці ФПУ і МПУПП, актуальні питання захисту трудових прав українських мігрантів у Польщі, що є основним статутним завданням МПУПП. Юрій Карягін нагадав, що..

Обговорено розширення співпраці профспілок з реалізації програм МОП в Україні

IMG 20171108 095159   Сьогодні Голова ФПУ Григорій Осовий зустрівся з новопризначеним директором Групи технічної підтримки з питань гідної праці та Бюро МОП для країн Центральної та Східної Європи паном Маркусом Пілгрімом.   У ході зустрічі, яка відбулась на прохання пана М. Пілгріма у рамках його візиту до України, обговорено перспективи міжнародної співпраці ФПУ, зокрема, щодо реалізації Програми МОП Гідної праці для України. Григорій Осовий поінформував про діяльність ФПУ у..

Більше статей...

1. Голова ФПУ Григорій Осовий привітав новообраного Президента АФП-КВП Річарда Трумку
  2. Голова ФПУ Григорій Осовий бере участь у доленосному з’їзді Американської федерації праці та Конгресу виробничих профспілок
  3. Зустріч соціальних працівників м.Ковеля та м.Хелма (Польща)
  4. Послання солідарності Всеукраїнській акції протесту 19 вересня
  5. Голова ФПУ Григорій Осовий бере участь у міжнародної конференції з питань справедливої зарплати
  6. ГРУЗІЯ: ДЕБАТИ ЗАВЕРШЕНО
  7. Голова ФПУ Григорій Осовий бере участь у роботі Регіональної конференції для країн Європи і Центральної Азії
  8. Форум МОТ «Будущее сферы труда, к которому мы стремимся: взгляд работников из Европы и Центральной Азии»
  9. Голова ФПУ Григорій Осовий звернувся з листом до Генерального директора Міжнародного бюро праці Гая Райдера
  10. Відбулись консультації представників профспілкової сторони із членами експертної групи МОП
  11. Виступ Голови ФПУ Осового Г.В. на Сесії МОП 9 червня 2017 року (відео)
Архiв
<< < Квітень 2018 > >>