Від планів – до конкретних дій

Изображение 201 55   22 травня ц.р. Президія ЦК Профспілки працівників культури України, обговоривши Стратегію інформаційної діяльності ФПУ на 2018-2021 роки, прийняту Радою ФПУ, визначила низку заходів з її реалізації.   Презентував документ на засіданні Президії керівник прес-центру ФПУ Юрій Работа. Він детально розповів про наявний інформаційний потенціал ФПУ, її членських організацій для висвітлення своєї діяльності, проаналізував основні недоліки інформаційного забезпечення, що існують на сьогодні, та запропонував шляхи удосконалення цієї..

Віталій Дубіль: «Стратегія інформаційної роботи ФПУ є дуже важливим та сучасним документом»

ДУБ На засіданні Ради Федерації профспілок України одноголосно ухвалено Стратегію інформаційної роботи ФПУ. Своїми думками щодо цього актуального документу поділився голова Дніпропетровського обласного об’єднання профспілок   Віталій Дубіль.   - Сьогодні, в умовах глобальної інформатизації суспільства та спроб певних сил за допомогою нових комп’ютерних технологій управляти значними масами населення, - перед профспілками все гостріше постає завдання посилення впливу на свідомість людей, відповідної реакції на спроби дискредитації профспілкового руху...

Про підтримку Проекту Стратегії інформаційної діяльності ФПУ на 2018-2021 роки

logo     Київська міська профспілка працівників охорони здоров’я, ознайомившись із проектом Стратегії інформаційної діяльності ФПУ на 2018-2021 роки, підтримує проект у контексті формування нової більш якісної інформаційної системи профспілок.   Прес-центр ФПУ   Сканировать10001

Чути і бути почутими

IMG 1907   Для профспілкового активу Черкаської області презентовано проект Стратегії інформаційної діяльності Федерації профспілок України на 2018-2021 роки за участі керівника прес-служби ФПУ Юрія Работи. Основна мета документу – це активне висвітлення профспілкових позицій та дій у сучасному інформаційному просторі. У своїй презентації Ю.Работа підкреслив, що стратегічна мета медіа-діяльності профспілок - налагодження системи скоординованого і дієвого використання комунікаційних можливостей ФПУ для підвищення рівня довіри громадськості до..

Презентовано проект Інформаційної стратегії ФПУ на Тернопільщині

IMG 1699    26 лютого для профспілкового активу Тернопільщини керівником Прес-центру ФПУ Юрієм Работою було презентовано проект Стратегії інформаційної діяльності Федерації профспілок України на 2018 – 2021 роки.          Завданням даного заходу було розкрити інформаційний потенціал, який має сьогодні Федерація профспілок України, її членські організації для висвітлення своєї діяльності і продемонструвати основні переваги та недоліки існуючої системи інформаційного забезпечення.          У своїй презентації Ю.Работа підкреслив,..

Про проект Стратегії інформаційної діяльності ФПУ на 2018-2021 роки

0987   Ознайомившись з проектом Стратегії інформаційної діяльності ФПУ на 2018-2021 роки, Федерація профспілок Кіровоградської області, в цілому, схвалює документ, як актуальний і перспективний. Наприклад, позитивними моментами є: формування єдиної системи інформаційного забезпечення діяльності профспілок, регулярне проведення селекторних нарад, прес-конференцій, круглих столів, реалізація програм з метою залучення молоді до профспілкової роботи і т д. Що стосується інформаційної діяльності ФПО, то профспілкове об’єднання вибудувало власний механізм роботи з..

Презентація Стратегії інформаційної діяльності Федерації профспілок України на 2018–2021 роки на Харківщині

rabb     13 лютого до уваги голів профспілок Об‘єднання профспілок Харківської області була представлена Стратегія інформаційної діяльності Федерації профспілок України на 2018–2021 роки, яку презентував її автор  - керівник прес-центру ФПУ Юрій Іванович Работа.   Стратегія спрямована на захист в інформаційному полі соціально-економічних і трудових прав та інтересів членів профспілок в умовах реформ, а також об’єктивне висвітлення соціально-економічного становища працівників, діяльності Федерації профспілок України, її членських організацій, їх позиції,..

Зробили більше, ніж могли, але менше, ніж хотіли

RadaDatsko     Цими словами закінчив свою доповідь учасникам Ради Об’єднання профспілок Львівщини її голова Роман Дацько. Можемо додати: «менше, ніж могли б». Чому? Для об’єктивності (ми теж з профспілок і переживаєм не лише за тиражі профспілкових газет та інформаційну політику), наведемо короткий і промовистий факт нинішніх реалій в українському суспільстві за опитуванням, проведеним Київським міжнародним Інститутом соціології: чому українці виїжджають з України? Їх висновки. «Корінь багатьох наших..
Архiв
<< < Червень 2018 > >>