ШВЕД5

 

 

18 вересня у Лідінге (Швеція) відкрилась 10-та Літня школа Панєвропейскої регіональної ради (ПЄРР) «Справедлива заробітна плата: скорочення податкового і соціального розривів та розриву в оплаті праці», у роботі якої бере участь Голова СПО об’єднань профспілок, Голова Федерації профспілок України Григорій Осовий.

 

ШВЕД1

 

 

З вітальним словом до учасників школи звернулися Генеральний секретар ЄКП та ПЄРР Лука Вісентіні, представники членських організацій зі Швеції.

 

Під час проведення Школи планується обговорити важливі та актуальні питання, серед яких: «Ідентифікація розривів: чому необхідне підвищення заробітної плати?», «Ліквідація розриву в оплаті праці: дії профспілок», «Заробітна плата та соціальний захист у ланцюжках постачання», «Права людини та профспілок».

 

ШВЕД

 

Учасники заходу також розглянуть широке коло питань: підвищення заробітної плати: плюси для економіки, заморожування заробітної плати у країнах Центральної та Східної Європи, заробітна плата у громадському секторі; гендерний та молодіжний розрив в оплаті праці та інші.

 

ШВЕД6

 

 

Школа буде працювати до 20 вересня.

 

 

 

Прес-центр ФПУ