dsc 0277

 

Члени первинноїпрофспілкової організації Профспілки працівників соціальної сфери України, працівники територіального центру соціального обслуговування  м.Ковеля на чолі з головою обласної організації Профспілки Микитюк Г.П на запрошення  своїх колег - осередку допомоги родинам  побували в м. Хелм відвідали Польщу.

 

 

       Багато років між організаціями двох міст існує тісна співпраця. Саме у Польщі ковельчани вивчали досвід функціонування Університету третього віку. А тепер цю форму роботи з літніми людьми запроваджено у більшості регіонів України.

       Цього разу соціальні працівники познайомились з новопризначеним директором установи Артуром Ющаком, обговорили подальші напрямки роботи. 

 

     Крім того, ковельчани стали активними учасниками дійства  «Світ фільмів 60-х років», що проводили їхні колеги для своїх підопічних. Всі разом зуміли передати стиль та емоції того часу з допомогою музичних номерів, костюмів. Подібні заходи часто практикують у Хелмі. На переконання працівників осередку допомоги родинам, вони  мають важливу психологічну і соціальну роль.
     Такі зустрічі для фахівців є хорошим поштовхом для  нових починань, реалізації проектів і задумів. Спілкування додає натхнення та бажання працювати краще. 
       У  жовтні делегація з Польщі планує приїхати у Ковель на урочисте відкриття нового навчального року в Університеті третього віку.

 

21755036 1390824561016823 1957865306 o

 

  За інформацією

 

ЦР Профспілки працівників соціальної сфери України