Що таке Партнерство Відкритий Уряд?

open-gov   Партнерство «Відкритий Уряд» (англ. Open Government Partnership) - це багатостороння ініціатива, офіційно запроваджена 20 вересня 2011 року. Її пріоритетами є: - забезпечення виконання урядами конкретних зобов'язань щодо сприяння прозорості державного управління; - залучення громадян до участі в процесах державного управління; -   боротьба з корупцією; - використання нових технологій для покращення державного управління.   Хто є засновниками ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд"?   20 вересня 2011 р. в рамках сесії Генеральної Асамблеї ООН 8 країн-засновниць..

РОБОЧІ ГРУПИ КООРДИНАЦІЙНОЇ РАДИ

images РОБОЧІ ГРУПИ КООРДИНАЦІЙНОЇ РАДИ КООРДИНАЦІЙНОЇ РАДИ * З питань залучення громадськості до формування та реалізації державної політики:Андреєв Ю.Б., Баталін О.С., Базилевич Д.С., Болюбаш Я.Я., Демура В.О., Ємельянова І.І., Єришева А.І., Круглашов А.М., Кулик В.О., Лациба М.В., Линник Н.В., Лихоступ С.В., Мусій О.С., Нікіфоров А.О., Окша Н.В., Осовий Г.В., Шайгородський Ю.Ж. З питань забезпечення доступу до публічної інформації: Котляр Д.М., Лациба М.В., Мураховський А.Л., Павліченко О.М., Стадник Р.І. З питань..

Лист Голови ФПУ щодо перешкоджання діяльності профспілок