Обговорення проблемних питань працівників соціальної сфери

DSC08079   Центральна Рада Профспілки працівників соціальної сфери України 6 червня 2018 року в м.Києві провела круглий стіл «Соціальні послуги, та децентралізація: проблеми і перспективи» на прикладі Київської області. В засіданні круглого столу взяли участь Мещан Ігор Вікторович - директор Департаменту соціального захисту населення Київської ОДА, Кравченко Оксана Павлівна- заступник Узинського міського голови, Михайленко Любов Олександрівна - начальник відділу соціального захисту Фурсинської сільської ради, Кравченко Оксана Павлівна-..

Спільними зусиллями відстоювати трудові та соціальні права

IMG 20180524 153808   24 травня ц.р. відбулася зустріч голови Профспілки авіапрацівників України Михайла Козича з Першим заступником Голови Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення Сергієм Капліним.   Також на зустріч був запрошений Микола Кульбіда, директор Українського гідрометеорологічного центру ДСНС України, який озвучив проблемні питання з оплати праці членів Профспілки авіапрацівників України – працівників бюджетних організацій Гідрометеорологічної служби. Слід зазначити, що працівники..

Потрібен ефективний й конструктивний соціальний діалог!

30073589 1950785408326787 4865325668967072623 o В Комітеті ВРУ з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення під головуванням Першого заступника голови Комітету Капліна С.М. відбулось установче засідання міжвідомчої робочої групи з метою з’ясування обставин конфлікту між трудовим колективом та адміністрацією ПАТ «АрселорМітал Кривий Ріг». НСПП зареєстровано колективний трудовий спір між найманими працівниками та адміністрацією ПАТ «АрселорМітал Кривий Ріг» № 118-р від 06.04.2018 В засіданні взяли участь Маринюк Н.М...

Від планів – до конкретних дій

Изображение 201 55   22 травня ц.р. Президія ЦК Профспілки працівників культури України, обговоривши Стратегію інформаційної діяльності ФПУ на 2018-2021 роки, прийняту Радою ФПУ, визначила низку заходів з її реалізації.   Презентував документ на засіданні Президії керівник прес-центру ФПУ Юрій Работа. Він детально розповів про наявний інформаційний потенціал ФПУ, її членських організацій для висвітлення своєї діяльності, проаналізував основні недоліки інформаційного забезпечення, що існують на сьогодні, та запропонував шляхи удосконалення цієї..

Представник ФПУ у Верховній Раді України Сергій Каплін виступив з трибуни Ради ФПУ