Рік первинки пройшов успішно

Копия DSC03063 Президія Федерації профспілок Кіровоградської області підбила підсумки Року первинної профспілкової організації. Він був насичений подіями і заходами. Стартував Рік засіданням за круглим столом голів профкомів на тему: «Шляхи  удосконалення роботи  первинної профспілкової організації: проблеми та досвід». Досвідом роботи поділились голови первинних профорганізацій ПАТ «Гідросила» С. Є. Олійник, Кропивницької  міської стоматполіклініки №1 С. О. Бернард,  Бобринецької  спеціалізованої  школи-інтернат I-II ступенів О. А Смутко,  ДП «Кіровоградстандартметрологія»..

Вечір духовності і поезії у ФПУ

Изображение 501   Завершуючи 2017 рік, який відповідно до постанови Президії ФПУ № П-6-7 від 20.12.2016 р. оголошений Роком первинки, 19 грудня на свято Миколая-Чудотворця первинна профспілкова організація апарату Федерації профспілок України запросила до себе у гості творчих митців, справжніх чарівників слова – поетів, чия доля пов’язана з профспілками.   Вечір поезії, проведений щиро і натхненно, виявив надзвичайні таланти тих, з ким ми щодня працюємо пліч-опліч, знаємо їх як..

Чернігівщина відзначає кращі первинні профспілкові організації

IMG 0248     13 грудня 2017 року відбулося засідання Президії Федерації профспілкових організацій Чернігівської області (ФПО). На засіданні було розглянуто низку важливих питань, одним з яких було підведення підсумків проведення обласного огляду-конкурсу первинних профспілкових організацій під девізом «Активна первинка – сильна профспілка».   Розглянувши матеріали, подані членськими організаціями до Організаційного комітету ФПО обласного огляду-конкурсу, президія Федерації профспілкових організацій Чернігівської області постановила визнати переможцями та нагородити в номінації:   чисельністю понад 1000..

Про Рік первинної профспілкової організації і проблеми галузі – в профспілці працівників культури Закарпаття

P1160242       Нинішній рік у діяльності Закарпатської обласної профспілкової організації працівників культури (голова Наталія Товтин) був насичений різними подіями, коли профспілка, діючи на засадах соціального партнерства з управлінням культури облдержадміністрації, відстоювала права й інтереси працівників галузі. Чимало, зокрема, зроблено в рамках проведення Року первинної профспілкової організації, старт якому для Всеукраїнської галузевої профспілки було дано в м. Свалява на засіданні круглого столу за участі голови ЦК профспілки працівників..

Первинки лісових галузей на навчанні в Чернігівському центрі

IMG 9566     Днями в Чернігові відбулося відразу два навчальні заходи для членських організацій Профспілки працівників лісових галузей України. В семінарах взяли участь профспілкові активісти ППО ПрАТ “Київський картонно-паперовий комбінат” та ППО ПАТ «Слов'янські шпалери — КФТП».   Навчання відкрив та запросив учасників до плідної роботи голова галузевої Профспілки Вадим Сібільов. Серед питань, що були розглянуті на семінарі-тренінгу: “Риторика. Конфліктологія. Успіхологія” (тренер міжнародного класу Ольга Денисова), “Мотивація профспілкового членства..

Профспілка - це особлива атмосфера співпереживання один за одного. А в ширшому сенсі – це вміння бути згуртованими і відповідальними

УЧ       Інтерв'ю з Головою профспілкової організації Івано-Франківського Центру технічної освіти №1 Іриною ПАХУЛЬСЬКОЮ     Центр технічної освіти №1 в м. Івано-Франківську один з кращих професійних закладів в Україні, з багатою навчальною та практичною базою. На доброму рахунку й тутешня первинна профспілкова організація, яку понад 15 років поспіль очолює викладач професійної підготовки Ірина Пахульська. Попри те, що первинка Центру нараховує понад 600 членів, голова профспілки виконує цю роботу на громадських..

На Вінниччині відзначено ефективну роботу по наданню правової допомоги та захисту прав спілчан в судах

p1620834 Президія Федерації профспілок Вінницької області розглянута питання: ”Про роботу членських організацій ФПО у забезпеченні судового захисту прав та інтересів спілчан”. Відкрив та вів засідання, яке відбулось 23 жовтня, Голова Федерації профспілок області Микола Колесник.   З інформацією ”Про роботу членських організацій ФПО у забезпеченні судового захисту прав та інтересів спілчан” виступив Вадим Шевчук - головний правовий інспектор праці Апарату ФПО.   В обговоренні даного питання взяли участь: Þ Нешик..

РЕЗОЛЮЦІЯ зборів голів первинних профспілкових організацій Харківської області

sezd1     м.Харків     19 жовтня 2017 року   Ми, учасники Зборів голів первинних профорганізацій Харківської області, наголошуємо, що профспілки виступають за суспільно необхідні та соціально відповідальні реформи! Констатуємо, що антисоціальна політика «жорсткої економії» призвела до катастрофічного падіння вартості праці та зубожіння населення. «Оптимістичні» заяви Уряду про значні темпи зростання середньої заробітної плати не мають під собою реальної основи, оскільки більшість працівників отримують заробітну плату нижче середньої по Україні, а статистичне зростання..

Семінар голів профспілкових комітетів ВНЗ: насичено і практично

d1 V   18-20 жовтня 2017 року на базі Дитячого позаміського закладу оздоровлення «Пуща-Водиця» відбувся семінар голів профспілкових комітетів вищих закладів освіти, організований ЦК Профспілки працівників освіти і науки України.   Тема навчально-практичного заходу – «Роль і місце профспілкових організацій вищих закладів освіти у реалізації соціально-економічної політики у вищих закладах освіти та посиленні мотивації профспілкового членства». Провідні вищі навчальні заклади із усіх куточків України представляли 45 учасників – голови..

ХАРКІВСЬКІ ЗБОРИ

19 жовтня у Харкові відбулися збори голів первинних профспілкових організацій під головуванням Сергія Анатолійовича Тесленка - Голови Об'єднання профспілок Харківської області. Цей представницький та поважний форум відбувався на Харківщині вперше за існування незалежної України. Він мав за мету сформувати спільну позицію профспілок щодо шляхів вирішення загальних проблем для всіх працюючих, вибрати єдиний вектор боротьби за свої соціально-економічні права. У зборах брали участь заступник голови Федерації профспілок України Євген Михайлович Драпятий, заступник..
Архiв
<< < Червень 2018 > >>