p 6 21943008

 

Федерація профспілок України не має відношення до терористичної діяльності. Те, що було і так давно відомо, нещодавно підтвердила Служба безпеки України. 

 

Роз’яснити ситуацію правоохоронців попросив керівник ФПУ Григорій Осовий, звернувшись до Служби безпеки України з проханням повідомити, чи мали місце факти щодо причетності ФПУ до фінансування терористичних організацій.

Звісно, нікому б і на думку не спало турбувати спецслужби з таким дивним питанням. Адже всі, хто керується здоровим глуздом, розуміють, що до жодного тероризму ФПУ не причетна і не може бути причетна. Але оскільки у ЗМІ останнім часом вилилися тони бруду і безпідставних звинувачень, у тому числі – щодо причетності представників Федерації до фінансування терористів на Закарпатті, - ми змушені були поставити крапки над «і».

- Мені добре зрозуміла логіка цих доморощених активістів та провокаторів, - зазначає заступник Голови ФПУ Володимир Саєнко. - Вони закидають в інформаційне поле якесь безглузде звинувачення, змушуючи опонента виправдовуватися. Сенс в тому, що якщо виправдовуєшся, значить – винний. Так от: нам нема чого приховувати і немає в чому виправдовуватися. Якщо у правоохоронних органів є якісь питання та претензії до Федерації профспілок України, ми надамо будь-яку інформацію та сприяння. Ми самі зацікавлені у тому, щоб всі звинувачення були якомога швидше спростовані. Але коли ці закиди йдуть від осіб без підтвердженого статусу та повноважень, ми не будемо вступати в довгі дискусії та перепалки. А просто надамо підтвердження від уповноважених правоохоронних органів, - наголосив В.Саєнко та зауважив, що «звісно, ці маніпуляції відволікають нас від щоденної роботи. Через ці закиди ми змушені відволікати від виконання обов’язків і представників правоохоронних органів, змушуючи їх надавати відповіді на безглузді питання. Але якщо це необхідно для того, щоб відновити статус-кво та зайвий раз підтвердити бездоганну репутацію нашої організації, ми будемо це робити і надалі.

 

Прес-центр ФПУ

за повідомленням:

http://blog.liga.net/user/vsaenko/article/28897.aspx