DSC 5685

Від початку ескалації російської агресії в Криму, профспілчани Рівненщини надали дієву допомогу українським військовим, організувавши збір коштів для придбання продовольчих товарів для потреб наших прикордонників. Безпосередньо у військові частини вже відправлено продовольства на суму понад сто тисяч грн. І ця робота продовжується далі. У Фонді солідарності профспілок області, який був створений на благодійних засадах з добровільних пожертвувань, як рядових профспілковців, так і галузевих профоб’єднань, вже акумульовано понад 50 тисяч грн, які також підуть на потреби українських вояків.

На цьому матеріальна і моральна підтримка армійців профспілчанами не припиняється, адже люди мріють про сильну та могутню армію, здатну упевнено протистояти супротивнику, даючи гідну йому відсіч і на землі, і в небі, і на морі.

Ці мрії та щире патріотичне прагнення втілились у ще одну ідею, подану головою ФПО Миколою Шершуном, - посадити на честь української армії молодий ліс, що зростатиме і міцнітиме разом з розбудовою наших Збройних Сил. Ідею схвалила президія ФПО, і ось у минулу п’ятницю разом з працівниками апаратів Федерації і галузевих обкомів її члени відправились в Мостівське лісництво для втілення задуму у життя.

Директор ДП «Острозьке лісове господарство» Михайло Крук та лісничий Мостівського лісництва Володимир Никитюк добровольцям - профспілчанам довірили посадити садженці дуба та сосни за однієї умови - все повинно бути здійснено суворо за технологією - інакше ліс не виросте. Профспілчани із завданням впорались. І невдовзі ще раз повернуться на цю ділянку, щоб закріпити зроблене. Бо молодий ліс, як і армія молодої країни, потребують постійного догляду та щирої турботи.

Профінформцентр Федерації

профспілок Рівненщини