ПРИ 

Таке рішення прийнято сьогодні, 16 листопада, на засіданні Президії Федерації профспілок України. Було також затверджено формат проведення у режимі відео конференції та порядок денний засідання Ради ФПУ.

 ПРЕ

Члени Президії ФПУ заслухали та обговорили інформацію про хід виконання заходів з реалізації Стратегії діяльності ФПУ на 2021- 2026 роки «Час дій та якісних змін», з якою виступив Голова Федерації профспілок України Григорій Осовий.

 АБ

Було також обговорено питання про внесення змін до постанови Президії ФПУ від 28 лютого 2013 року щодо показників звітності, термінів їх подання та заходів щодо зміцнення кадрового складу технічної інспекції праці; про підсумки Всеукраїнського конкурсу на кращий колективний договір за 2019 – 2020 роки та завдання колдоговірної роботи на 2022 рік; про підсумки навчання профспілкових працівників та активістів у 2020/2021 навчальному році та завдання на 2021/2022 навчальний рік; про підсумки Всеукраїнського огляду роботи профспілок та трудових колективів на кращу організацію оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2021 року.

 АБ1

Зокрема мова йшла про необхідність активізувати та підвищувати  ефективність діяльності всіх ланок профспілкових організацій – від керівництва ФПУ до первинок у забезпеченні охорони та безпеки праці, колективно-договірної роботі, організації сучасного та результативного навчання профактиву, у пошуку нових форм та резервів у питанні якісного оздоровлення дітей.

АБ2

АБ4

АБ3

АБ5

 Членів Президії було ознайомлено з інформацією про хід роботи над реалізацією вимог Всеукраїнської попереджувальної акції протесту профспілок 7 жовтня 2021 року.

 Було також обговорено питання забезпечення ефективного управління майновим комплексом.

 З обговорених питань прийнято відповідні постанови Президії ФПУ.

 Більш детальну інформацію читайте на нашому сайті.

 Пресцентр Федерації профспілок України