img 1382

16 травня в онлайн режимі відбулося засідання гуманітарного Штабу, яке вів голова ФПУ Григорій Осовий.

         Учасники розглянули питання про розподіл гуманітарної допомоги, отриманої від Конфедерації праці Італії 11 травня 2022 року. Доукомплектування вантажу наявними групами товарів, з подальшим направленням гуманітарної допомоги до Запорізької області для членів профспілок.

Прийнято рішення про продовження фінансування тимчасово переміщених осіб, які розміщуються у санаторіях ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» в рамках договору з Данським агентством профспілкового розвитку і ФПУ. Надати фінансову допомогу на утримання внутрішньо переміщених осіб, які розміщуються на об’єктах ПрАТ «Укрпрофтур» за рахунок Міжнародної конфедерації праці з підготовкою відповідної звітності за використання отриманих коштів.

Штаб виділив кошти Київський обласній раді профспілок для надання допомоги членам профспілок, які постраждали внаслідок бойових дій в населених пунктах Київської області (Ірпень, Ворзель, Макарів, Буча, Бородянка та інші). Виділити фінансову допомогу на статутну діяльність Федерації профспілкових організацій Чернігівської області Навчально-методичному центру профспілок з метою надання допомоги працівникам НМЦ за рахунок профспілкового центру Литви Solidarimus.

Спрямовано кошти на підтримку колективу театру з Маріуполя за рахунок надходження від Вільнюського театру.
Перерахувати ОК профспілки культури згідно звернень Закарпатської облпрофради та ЦК профспілки із зобов'язанням прозвітувати про цільове використання коштів перед ФПУ і направленням інформації колегам з Вільнюса.

Пресценр ФПУ