292686683 5403878173014129 5076511058281096641 123
Попри вимоги СПО об’єднань профспілок, Міжнародної та Європейської конфедерацій профспілок, Міжнародної організації праці зняти з розгляду скандальний законопроєкт Галини Третьякової № 5371, як такий що суперечить європейським цінностям, запроваджує крайні форми лібералізації трудових відносин та дискримінації шляхом значного обмеження трудових права і гарантій мільйонів працівників, монобільшість в парламенті внесла його до порядку денного на 9 липня п.р.

Як тільки про це стало відомо із преси профспілкам, Голова СПО об’єднань профспілок Григорій Осовий звернувся повторно до народних депутатів України усіх фракцій і депутатських груп у парламенті щодо неприйнятності підтримки парламентарями таких законодавчих ініціатив особливо в умовах воєнного стану, закликавши народних депутатів України не голосувати за проєкт № 5371. Адже такі ініціативи не відповідають прагненню Українського народу і влади до найшвидшого вступу України до ЄС.

Пресцентр ФПУ