7b302e36fb9bb0f000374b927d17455a6aef19ed 

         Як вже повідомляли, на Дніпропетровщині за ініціативи обкому профспілки працівників охорони здоров’я (голова О.Валевська) облпрофоб’єднання та Федерація організацій роботодавців виступили зі Зверненням до керівників підприємств та профорганізацій усіх рівнів щодо необхідності в умовах пандемії коронавірусу надання допомоги медичним закладам і медпрацівникам особисто.

         Активно включилися у волонтерський рух обласні профспілкові організації та їх первинки: медиків, комунальників, енергетиків, освітян, держслужбовців, працівників культури, соціальної сфери та інші, які вже зібрали значні кошти, котрі насамперед спрямовуються на закупівлю засобів індивідуального захисту медиків, які знаходяться сьогодні на передньому краї боротьби з небезпечною хворобою.

Відгукнулися на цей заклик  трудові колективи, зокрема: об’єднання ДТЕК «Павлоградвугілля» (голова теркому С.Юнак) закупило 20 апаратів штучної вентиляції легенів для базових лікарень Павлограду, Першотравенська та Тернівки, а також на 3 млн. грн. засобів індивідуального захисту медиків,  Марганецького ГЗК (голова профкому А.Буряк), який  придбав на 76,5 тис. грн. засобів захисту для медпрацівників, та інші.

        

          Робота продовжується і збір коштів у Фонд допомоги медиків триває.     

                                                          Прес-центр Дніпропетровського

                                                          облпрофоб’єднання