DSC 1688

9 жовтня Харківська обласна організація Профспілки працівників автомобільного, електричного транспорту і дорожнього господарства України провела XV Спартакіаду серед членів профспілки підприємств галузей з 7 видів спорту - футболу, волейболу, настільного тенісу, армрестлінгу, гирям, шахів та шашок. Змагання, в яких взяло участь понад 150 спортсменів, проходили на стадіоні ХТЗ.

Почалися змагання з шикування команд. До спортсменів з вітальним словом звернувся директор ДП "Харківський облавтодор" Віталій Мачула, який відзначив важливість таких спортивно-масових заходів для розвитку аматорського спорту і взагалі для пропаганди здорового способу життя. Учасників змагань привітала Голова Харківської обласної організації Профспілки працівників автомобільного, електричного транспорту і дорожнього господарства України Алла Макєєва. Вона побажала всім перемог, успішних виступів, а головне - гарного настрою. «Дуже приємно бачити в строю, як юних спортсменів, так і ветеранів. Недарма кажуть, що спорт об'єднує!», - підкреслила Алла Геннадіївна.

На спортивних полях і майданчиках стадіону помірялися силами спортсмени, що представляють різні автотранспортні і дорожні підприємства області. Вболівальники, які приїхали разом з командами, підтримували своїх колег веселими речівками. Особливий інтерес у болільників викликали командні змагання.               У волейболі не було рівних команді Філії «Харківський райавтодор» ДП «Харківський облавтодор». команди Філії «Краснокутський райавтодор» та ТДВ «АТП - 16363». Основний час переможця не виявив, а в серії післяматчевих пенальті доля посміхнулася автотранспортникам. З рахунком 3:2 перемогли футболісти ТДВ «АТП - 16363». Бронза дісталася команді Харківського державного автотранспортного коледжу.У загальнокомандному заліку місця розподілилися таким чином:1 місце - Харківський державний автотранспортний коледж.2 місце – КП «Тролейбусне депо №3».3 місце – Філія «Куп’янське ДЕП» ДП «Харківський облавтодор».

Але найголовніший результат змагань - це розвиток командного духу, дружба і взаємоповага.

Хочеться відзначити високий рівень організації Спартакіади. Захід відбувся під суддівством висококваліфікованих спортивних арбітрів і супроводжувалося медичним обслуговуванням. По закінченню Спартакіади, всіх учасників змагань чекав смачний гарячий обід.

Наталія Забара, Харківська обласна організація Профспілки