325130083 829614218129093 4120031725753367720 n
Гуманітарна допомога від ЦК профспілки будівельників України надійшла здобувачам освіти Кропивницького будівельного фахового коледжу.
 
У зв’язку із вторгненням агресорки-росії на територію України та розв’язаної жахливої війни, українцям доводиться переживати нелегкі часи. Мужні воїни боронять нашу землю на фронті, а тиловики – дорослі та діти - підтримують ЗСУ та кожен на своєму місці сприяє перемозі над ворогом.
Сьогодні, як ніколи, кожен добросовісно виконує свою місію. Одні лікують, другі виробляють продукцію чи надають послуги, інші навчають, а діти – здобувають освіту. Деяким здобувачам, через скрутні умови життя, непросто навчатися та виживати. Саме про них піклуються викладачі, куратори, ті, хто перебуває поруч, а також профспілки, які у потрібний момент надають посильну допомогу.
Сьогодні гуманітарна допомога від ЦК профспілки будівельників України надійшла здобувачам освіти Кропивницького будівельного фахового коледжу. Її вручили голова обкому профспілки будівельників Сергій Дергачов, заступник голови обкому на громадських засадах Григорій Святун та голова студентської профорганізації Наталія Кур’янова.
«Сьогодні, у цей нелегкий час, дуже важливо підтримувати одне одного, особливо тих, у кого склалися тяжкі життєві обставини. – сказав Сергій Дергачов. - Галузева Профспілка теж намагається усіма засобами підтримувати спілчан, у першу чергу здобувачів освіти з особливої категорії – сиріт, із малозабезпечених сімей. До речі, очолює Профспілку Василь Андрєєв, а його заступник Олег Борисов безпосередньо доставив допомогу на Кіровоградщину, та відправився в інші регіони. Тому ваше завдання – добре навчатися. Звертаюся до вас, як до майбутніх спеціалістів, яким належить відбудовувати країну, а деякі міста відроджувати з нуля. Ви – наша надія».
«Рашисти залишили чимало руїн на нашій землі, - додав Григорій Святун, - тож вам буде багато роботи. Вірю, що ворога доб’ємо і відродимо з вашою участю вільну та незалежну Україну. Бажаю, щоб ви знайшли себе у майбутній професії, стали будівельниками з великої літери».
Здобувачі освіти подякували гостям за приємний візит.
Прес-центр ФПО
 
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0HCwk5GSQv2gmyaf6dsn37USBE2rrDY1WZJwAntioMBZkahDZtPvg8ZZTvdpQTtGTl&id=100036252225754