2216e2b555f5413674df4b3b64aa6f78

ГОТУЄТЬСЯ ДО ДРУКУ ЖУРНАЛ «БІБЛІОТЕЧКА ГОЛОВИ ПРОФСПІЛКОВОГО КОМІТЕТУ» №11-12/2021 НА ТЕМУ:

«ОСОБЛИВОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ ПРОФСПІЛКОВИХ ОРГАНІЗАЦІЙ
В ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАДАХ. ЗМІНИ В ПРОФСПІЛКОВИХ СТРУКТУРАХ ПРИ УКРУПНЕННІ РАЙОНІВ, ПОРЯДОК ЛІКВІДАЦІЇ ПРОФСПІЛКОВОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ»

Бібліотечку підготовлено за пропозиціями членських організацій ФПУ через зміни  адміністративно-територіального устрою держави базового рівня та передачі  повноважень центральної влади на місця до територіальних громад.

Як мають взаємодіяти з органами місцевого самоврядування профспілкові організації підприємств, установ, організацій, що діють на території громади? В чому особливість їхньої роботи в таких умовах та хто має повноваження укладати територіальну угоду в громаді?

Як діяти районній профспілкові організації, якщо такий адміністративний район ліквідовано або назва району залишилася, але він утворений на базі декількох попередніх? Як правильно реорганізовувати структуру районної профспілкової організації та які документи подавати до Державної реєстраційної служби? Які покрокові дії має здійснити профспілкова організація будь-якого рівня, якщо виникла потреба у її ліквідації?

У цій Бібліотечці автори намагалися дати відповіді на ці питання.

Сподіваємося, що викладені матеріали будуть корисними первинним профспілковим організаціям та профактиву.

«Профінформ» пропонує замовити додатковий тираж журналу «Бібліотечка голови профспілкового комітету».

Вартість одного примірника – 20,00 грн.

Доставка за рахунок ЗАМОВНИКА через відділення «НОВОЇ ПОШТИ» або самовивозом.

Замовлення приймаються (на бланку Вашого підприємства з пунктом «оплату гарантуємо») до 15.12.2021 за ел. адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (з поміткою «Замовлення «Бібліотечки» №11-12/2021).

Довідки за тел. (044) 205-76-21, (097) 245-63-85.

«Профінформ»