DSC 5092 

 

Понад 90 учасників і організаторів оздоровлення в урочистій обстановці, напередодні Нового 2014 року, було відзначено почесними нагородами – дипломами, грамотами, відзнаками Федерації профспілок України та Федерації профспілок області. Серед нагороджених і переможці Всеукраїнського конкурсу на краще оздоровлення та кращий оздоровчий заклад і обласного його етапу.

         Відкриваючи урочистість і тепло вітаючи присутніх голова Федерації профспілок Рівненщини Микола Шершун відзначив: - «Безумовно, такому високому результату літнього оздоровлення сприяла титанічна праця всіх причетних до цієї спільної, великої та корисної справи. Тільки за безпосередньої участі профспілкових комітетів галузевих профоб’єднань вдалося оздоровити понад 12 тисяч школярів. Своє вагоме слово в цьому процесі сказав і Фонд СС з ТВП, завдяки якому було оздоровлено 6918 школярів за путівками за повну вартість. Але на наступний період ми ставимо більш серйозні завдання. Нам треба оздоровити не тільки якомога більшу кількість дітей, а підняти на вищий щабель саме якість оздоровлення і відпочинку. Цю умову ми ставимо на перший план в організації літнього оздоровлення 2014 року, до якої фактично вже й приступили.»

         Під час урочистості присутні теплі слова вітань почули і від начальника управління у справах молоді та спорту ОДА Івана Власика, який зазначив, що у 2013 році всіма видами оздоровлення, яке забезпечувалось з різних фінансових джерел було оздоровлено загалом 106 тис 845 дітей, що складає 76,3% загальної кількості школярів Рівненщини.

         Учасникам урочистості її організатори, Федерація профспілок області подарувала великий концерт, а з ініціативи керівників ДСОК «Агатівка» Петра Стахова та ДСОК «Корчагінця» Івана Дячука, заступника голови ФПО Марії Рожко, всі переглянули аматорські відеофільми, підготовлені вихованцями і педагогами цих таборів, які наглядно продемонстрували, як проводять дозвілля діти в цих закладах. Вся громада вирішила, що на наступний рік такі фільми представить кожний з 11 оздоровчих закладів Рівненщини.

 

Профінформцентр Федерації профспілок Рівненської області

 

На фото: моменти урочистості

 

DSC 5103

 

DSC 5131