Изображение 2097

 

16 квітня Голова ФПУ Григорій Осовий зустрівся з учасниками семінару для фахівців з інформаційної роботи виконавчих апаратів територіальних організацій Профспілки працівників освіти і науки України.

 

Під час зустрічі, яка відбулася у Будинку профспілок і пройшла в теплій та доброзичливій атмосфері, Григорій Осовий проінформував профспілкових "інформаційщиків" про діяльність Федерації та завдання, що стоять перед захисниками прав та інтересів людини праці. Він розповів про відродження Будинку профспілок, підготовку до засідання Ради ФПУ, яка зокрема розгляне питання щодо загроз і викликів профспілковому руху і завдання членських організацій ФПУ в сучасних умовах.

 

Изображение 2101

 

Учасники семінару переглянули музейну експозицію, присвячену подіям на майдані Незалежності в Києві під час Революції Гідності, дізнались про хід відбудови столичного Будинку профспілок з перших вуст - від директора господарського управління ФПУ Володимира Циганенка, оглянули робочі приміщення, в який працюють співробітники апарату ФПУ, поспілкувались із заступником Голови ФПУ Євгеном Драп’ятим.

За повідомленням сайту Профспілки працівників освіти і науки України, тема навчання молодих фахівців – «Сучасні комунікації та PR у профспілкових організаціях. Оптимізація робочого простору».

 

IMG 20190416 165706

 

Участь у семінарі, що відбувається в Києві 16-17 квітня ц.р., беруть участь фахівці, які відповідають за інформаційну складову у обласних організаціях Профспілки – ведуть сайти, сторінки соціальних мереж, пишуть у власні та регіональні газети, журнали, бюлетені, а також відповідають за роботу зі ЗМІ у областях.

Під час заходу розглянуто актуальні питання та перспективи інформаційної роботи у територіальних організаціях у період звітів і виборів, практичні кейси щодо маніпуляцій та фейків у ЗМІ. Окремим блоком йдуть верифікація та фактчек, ефективна комунікація-онлайн а також відбудеться практичний лекторій «Право особи на власне зображення».

 

IMG 20190416 164711

 

Прес-центр ФПУ