93207700 578276986131601 1687878463215632384 n

Побачив світ новий номер "Профспілкових вістей" № 15-16.

Читайте у випуску:

СОЛІДАРНИЙ ЗАХИСТ

Від початку введення карантинних заходів ФПУ, її членські організації – всеукраїнські профспілки та територіальні профоб’єднання – займають активну позицію щодо захисту працівників під час пандемії та карантину. Вони надають благодійну допомогу, забезпечують роботу медичних закладів, консультують членів профспілок з питань трудового законодавства в період карантину, допомагають пенсіонерам та малозабезпеченим...

ПРОФСПІЛКИ ІДУТЬ В ОНЛАЙН
Президія ФПУ прийняла постанову, якою регламентовано особливості роботи на час дії карантину та надзвичайного стану і встановлюється як основна форма роботи дистанційна організація праці та взаємодії апарату ФПУ із членськими організаціями через використання сучасних комунікаційних засобів.

ВІДНОВИТИ ЖИТТЄДІЯЛЬНІСТЬ КРАЇНИ!
"Життєдіяльність країни необхідно терміново відновити, запустивши роботу підприємств, як це зробив Китай, Південна Корея та інші країни із здравомислячою владою", - вважає заступник Голови ФПУ В.Саєнко.

Ці та інші новини - на шпальтах чергового №15-16/2020 "ПВ", що вже вийшов у світ. Ми - з вами, шановні читачі, незважаючи на карантин та надзвичайну ситуацію. Вважаємо, ви маєте знати, що відбувається у соціальному житті країни та про діяльність профспілок у ці важкі часи!

Нагадуємо, що вже розпочалась передплата періодичних видань на 2 півріччя 2020 року. Передплатити газету можна у будь-якому відділенні Укрпошти! передплатний індекс 22152.

Підтримайте профспілкову пресу!

Прес-центр ФПУ