IMG f6c71f7192d13b0c4fc1e9032e86678a 1

8-9 жовтня 2020 року у м.Луцьк, у Навчально-методичному центрі Федерації профспілок Волинської області відбувся тренінг з інформаційно-комунікаційної роботи для медійників членських організацій ФПУ.

Захід проведено за сприяння проєкту Міжнародної організації праці та уряду Данії «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні». Мета - вдосконалення зовнішніх та внутрішніх комунікацій профспілок.

IMG 20201008 104121

Тренери — Юрій Работа, керівник Прес-центру ФПУ, Сергій Хомінський - кандидат наук, викладач Луцького університету, Марія Доманська — журналіст, менеджер з публічних комунікацій, Анна Пугачова - провідний експерт з регулювання соціально-трудових відносин Департаменту з питань  економічного розвитку та ціноутворення ФПУ та ін.

IMG 20201008 103654

Фахівці опанували знання та практичні навички з медіа-грамотності, проведення інформаційних компаній, методами комунікації з аудиторією, написання різножанрових інформаційних матеріалів тощо. За результатами навчання більше двадцяти фахівців, які взяли у ньому участь, отримали міжнародні сертифікати.

До кінця поточного року заплановані ще два подібних заходи на базі навчальних профспілкових центрів у Чернігові та Дніпрі.

IMG 20201008 110241IMG fb33009d55699476ad61969f448e464a V IMG ac387c38cae7cab045bfdd37a2151ee0 V

Прес-центр ФПУ