259095930 131216919293762 1413031370578359787 n

17 листопада 2021 року відбулось засідання Президії Київської обласної ради профспілок з порядком денним:

Про модернізацію інформаційної роботи Київської обласної ради профспілок.

Про підсумки Всеукраїнського огляду роботи профспілок на кращу організацію оздоровлення і відпочинку дітей влітку 2021 році.

На виконання рішень VIII З'їзду ФПУ, зокрема реалізуючи Стратегію діяльності ФПУ на 2021–2026 рр. «Час дій та якісних змін», члени Президії Київської облпрофради прийняли рішення щодо необхідності модернізації інформаційної роботи облпрофради шляхом:

- здійснення заходів щодо зміцнення авторитету та іміджу профспілок;

- розповсюдження інформації про роботу Київської обласної ради профспілок на офіційному сайті облпрофради, її сторінці у Facebook, сайтах членських організацій КОРПС, ФПУ, а також у регіональних ЗМІ;

- виготовлення та розповсюдження агітаційних матеріалів і брендованої продукціі облпрофради.

258507140 131216905960430 1942929476541278215 n

Заслухавши інформацію про підсумки оздоровлення дітей влітку 2021 року члени президії зазначили, що оздоровлення дітей є одним із важливих напрямів діяльності профспілок і відзначили почесними нагородами ФПУ і КОРПС представників первинних, районних й обласних організацій профспілок, а також дитячі оздоровчі заклади за активну участь в організації оздоровлення та відпочинку дітей.

Голова Київської обласної ради профспілок Василь Хвостіков поінформував колег про плани облпрофради щодо проведення навчальних заходів, окрім того було обговорено шляхи налагодження соціального діалогу на рівні області.

258697273 131220812626706 8767941127793686605 n

Київоблпрофрада