275115959 5076019962466620 3155471772235147994 n
Шановні друзі!
Через агресію Російської Федерації, яка віроломно вторглась в Україну, та бойові дії, що ведуться на багатьох ділянках нашої держави, Укрпошта письмово повідомила редакцію газети "Профспілкові вісті" про настання форс-мажорних обставин, які наразі унеможливлюють доставку преси передплатникам. Відповідно редакція не має можливості друкувати газету та доставляти її читачам.
Тож прийнято рішення тимчасово перейти до випуску чергових номерів газети "ПВ" онлайн - газета публікуватиметься для відкритого доступу на веб-сторінці газети у мережі Інтернет www.psv.org.ua та на офіційній сторінці у соціальній мережі facebook.
Ми з нетерпінням чекатимемо того моменту, коли можна буде повернутися до друкованої газети та нормальних умов її доставки після нашої перемоги, у якій ми не маємо жодного сумніву!
Що стосується журналу "Бібліотечка голови профкому", №1-2 вже встиг вийти друком і направлений Укрпошті для доставки. Додатковий тираж, який замовили деякі членські організації та бажаючі, обов`язково буде доставлений замовникам, щойно з`явиться така можливість. Наступні номери журналу будуть надруковані після перемоги у повному обсязі.
Сьогодні ми пропонуємо вашій увазі черговий №9-10/2022, який можна завантажити у гарній якості за посиланням: https://bit.ly/3hUxFtg Також з ним можна ознайомитись на веб-сайті газети "Профспілкові вісті".
Сподіваємось на ваше розуміння ситуації і просимо поширити цей допис якомога ширше, аби з ним ознайомились більше передплатників газети та журналу.
Запевняємо, редакція повністю виконає свої договірні зобов`язання перед передплатниками!
А Україна обов`язково переможе!
Слава Україні!

Пресцентр ФПУ