YSl8KZPE 400x400

 

Профспілка працівників державних установ міста Києва понад 40 років упевнено проводить свою діяльність. У своїй роботі профспілка використовує досвід, необхідні знання та ресурси задля виконання головної мети — соціального і правового захисту людини праці, - зазначено у публікації газети Верховної Ради України "Голос України" від 09.07.2022 р. в інтерв’ю Віталія Почтового, голови Профспілки працівників державних установ м. Києва.

Надійний тил і підтримка

З початком повномасштабного вторгнення російської федерації Профспілка разом зі своїми організаціями влилася в спільну роботу всієї країни і кожного громадянина України з наближення нашої спільної Перемоги над рашистськими загарбниками та стала надійним тилом і підтримкою не лише Збройним Силам України, Державній прикордонні службі України, Службі безпеки України, а й насамперед членам профспілки.

Так, за три місяці збройної агресії російської федерації ми спільно з організаціями профспілки надали допомоги Силам Оборони, госпіталям, членам профспілки, які постраждали внаслідок військових дій, втратили житло чи їхнє житло було пошкоджено, багатодітним сім’ям чи сім’ям, які виховують дітей з інвалідністю на суму понад 8 000 000 грн.

Організації Профспілки розвинули активну діяльність в цьому напрямку: хтось оплачує ремонт військової техніки, хтось купує військове спорядження і аптечки та передає їх на фронт, хтось надає матеріальну допомогу на лікування та реабілітацію після поранень, хтось організовує перерахування денного заробітку всіх працівників державної установи на потреби Збройних Сил України або організовує збір гуманітарної допомоги на території Великої Британії, хтось піклується про внутрішньо переміщених осіб, організувавши і оплативши їм триразове харчування та житло.

І ще безліч прикладів самовідданої праці, які доводять, що профспілка — це не «пережиток» епохи, а велика згуртована родина, кожен член якої на своєму місці й робитиме все, щоби крок за кроком наближати нашу спільну Перемогу.

 

Детальніше: http://www.golos.com.ua/article/362132

 

Профспілка працівників державних установ м. Києва