IMG 20230602 WA0002 050623 09

Дорогі друзі!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня журналіста.

Завдяки вам у період найважчих воєнних випробувань українці оперативно отримують об'єктивну та правдиву інформацію. Ваші матеріали поповнюють яскравими незабутніми сторінками літопис нашої держави, адже на вас покладена важлива місія – стояти на сторожі демократії, професійно, самовіддано і чесно служити своїй справі, своєму народу на благо України.

Ваша повсякденна, наполеглива праця, високопрофесійне почуття обов'язку, відданість справі здобули широке визнання великої армії читачів і шанувальників. Ми шануємо тих українських журналістів, які працюють на фронті, щоденно ризикуючи життям, а також пам’ятаємо тих, хто загинули за майбутнє Української держави. Нехай ваше відкрите і щире слово і надалі служить правді та істині, утвердженню добра і справедливості, а доля буде прихильною до вас.

У цей святковий день бажаю всім, хто присвятив своє життя журналістській праці, нових професійних здобутків, цікавих тем, гострого пера, сміливих проектів та наполегливості в досягненні нових висот на ниві журналістики. Міцного вам здоров'я, особистого щастя та сімейного благополуччя.

З повагою,

Голова ФПУ                                              Григорій Осовий