378694000 699716838855714 288513307223095517 n

13 вересня - триває 567 доба героїчного спротиву українського народу російському воєнному вторгненню. ЗСУ відважно обороняють нашу територію!

З перших днів військової агресії російської федерації проти України Центральний комітет Профспілки будівельників України, організаційні ланки Профспілки та Штаб з гуманітарної допомоги ПРОФБУД долучилися до підтримки Збройних Сил України та надання гуманітарної допомоги населенню.

Пріоритетом діяльності Профспілки під час воєнного стану є захист трудових і соціальних прав членів профспілки під час якісного виконання ними трудових обов'язків на трудовому фронті, надання допомоги закладам профтехосвіти, дотримання прав та гарантій працівників і безпека праці в умовах воєнного стану і зайнятості.

У нашому інформаційному листку за серпень - https://u.to/edfxHw ми продовжуємо Вас інформувати про дії і заходи Центрального комітету Профспілки будівельників України, організаційних ланок Профспілки та Штабу з гуманітарної допомоги ПРОФБУД.

ГУРТУЄМОСЬ! ЄДНАЄМОСЬ! - ЗАРАДИ ПЕРЕМОГИ!

МІЦНО ТРИМАЄМО СТРІЙ!

ПРОФБУД – СИЛА В ЄДНОСТІ!

МИ ПЕРЕМОЖЕМО! СЛАВА УКРАЇНІ!

ПРОФБУД