172

 

В електронній версії вийшов черговий випуск видання "Профспілковий вісник" Закарпатської обласної ради профспілок.

В ньому вміщено інформації пресцентру облпрофради про чергове засідання Президії Закарпатської обласної ради профспілок, співпрацю профспілок з відділенням НСПП в Закарпатській області, підсумки оздоровлення дітей та членів профспілок влітку 2023 року.

У виданні висвітлюється діяльність обласних організацій галузевих профспілок: державних установ - про проведення засідання Молодіжної ради та навчального семінару, культури – про вручення обласних премій в галузі культури і мистецтва, Закарпатської дирекції АТ "Укрпошта" - про співпрацю профспілки Укрпошти у Закарпатті з профспілкою Японії.

Опубліковано також матеріали про творчий вечір голови Профспілки працівників державних установ України Юрія Піжука в м. Ужгороді, публічне обговорення проєкту Закону України "Про колективні трудові спори", про обласний Ярмарок вакансій-2023, про участь зразкового художнього колективу України ансамблю танцю "Веселка" Закарпатської облпрофради в міжнародному фольклорному фестивалі в Албанії.

У віснику також вміщено привітання голови Закарпатської облпрофради Івана Зелінського до Дня працівників освіти.

Ознайомитись з черговим випуском "Профспілкового вісника" можна за посиланням: https://www.facebook.com/zakprofrada/posts/pfbid0pFRdwrKcDVRuuPb4b3q7Gj4LP37DqnCQx3cTCfTd7HZCXpDnCpUpz5Ew94bXzBUMl

Сергій Баранчиков

пресцентр Закарпатської облпрофради