1445
В електронній версії вийшов черговий випуск видання "Профспілковий вісник" Закарпатської обласної ради профспілок.
В ньому вміщено інформації пресцентру облпрофради про публічну дискусію в Закарпатській облпрофраді до Всесвітнього дня дій за гідну працю за участі соціальних партнерів, нагородження Почесним Знаком ФПУ директора профспілкового санаторію "Синяк" Маріанни Швардак.
У виданні висвітлюється діяльність обласних організацій галузевих профспілок: освіти і науки - про спортивно-патріотичний захід дружби на Іршавщині, культури – про зустріч з членами профспілки - учасниками бойових дій та їх родинами, АПК - про відкриття Спортивної академії "Невицький замок" Оноківської сільської ради, торгівлі - про вручення нагород Закарпатської облпрофради до свята.
Опубліковано також матеріали про нагородження з участю профспілки освітян - кращих педагогів краю до Дня працівників освіти, з участю профспілки працівників культури - відзначення Дня художника.
У віснику також вміщено консультацію щодо стажу роботи за трудовою угодою.

Сергій Баранчиков
пресцентр Закарпатської облпрофради