BV0A8581

 

11 листопада 2019 року у Херсоні, у Будинку Профспілок відбувся круглий стіл   «10 років Молодіжній раді Херсонської обласної організації Профспілки: досягнення, ризики, перспективи».

 

До учасників круглого столу з привітаннями та вступним словом звернулися голова Херсонської обласної міжгалузевої ради профспілок Добровольський А.М., голова Херсонської обласної організації профспілки працівників державних установ України Татаринова Л.Г., голова Херсонської обласної організації профспілки працівників агропромислового комплексу  Харєва Н.М. та голова Молодіжної ради Херсонської обласної міжгалузевої ради профспілок Т. Кулішова.

Профспілковій молоді Херсонщини дуже приємно було отримати привітання від голови Профспілки працівників державних установ України Ю.М. Піжука та голови Молодіжної ради Профспілки працівників державних установ України О. Гузь, яка свого часу також починала свою профспілкову діяльність на Херсонщині і 2 роки була головою Молодіжної ради Херсонської обласної організації профспілки працівників державних установ України.

Цікавою, змістовною та корисною для учасників засідання була презентація «Про роботу Молодіжної ради Херсонської обласної організації профспілки працівників державних установ України за 10 років», з якою ознайомила її голова Оксана Картава.

Під час круглого столу було представлено нових членів Молодіжної ради: Стрельченко Катерину, державного фінансового інспектора відділу контролю в аграрній галузі, екології та природокористування управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області та Смірнова Сергія, провідного економіста СРБ ТВБВ №10021/082Філії - Херсонського обласного управління АТ «Ощадбанку».

Вітаємо нових членів молодіжної ради в дружній профспілковій команді.

 

BV0A8582


Херсонська обласна міжгалузева рада профспілок