2265

В облпрофраді 12 грудня відбулося засідання Молодіжної ради Закарпатської обласної ради профспілок.

Відкриваючи зібрання, голова Закарпатської облпрофради Іван Зелінський наголосив на важливості залучення молоді до діяльності профспілок усіх рівнів, інформував присутніх про зміни у складі Молодіжної ради обласної ради профспілок.

Спеціаліст обласної профспілкової організації працівників державних установ Роксана Єнінгі, використовуючи різні слайди і конкретні факти, ознайомила учасників засідання з досвідом роботи Молодіжної ради обласної профорганізації.

2266

В інформації йшлося про оновлення складу Молодіжної ради та напрямки її діяльності, навчання профспілкової молоді як важливого фактору ефективної роботи профспілкової організації, профспілкові молодіжні традиції у галузі, творчий конкурс для дітей та онуків членів профспілки, інші масові заходи, які організовують та проводять члени Молодіжної ради галузі на чолі з головою Катериною Доротою, залучення молоді до захисту своїх трудових прав, нові ідеї, задуми, проєкти в житті молоді профспілки держустанов, тощо

Про молодіжну політику в профспілці як одного з важливих напрямків роботи вела мову голова Закарпатської обласної профспілкової організації працівників державних установ Діана Гондорчин.

2268

Голова Молодіжної ради Закарпатської обласної ради профспілок Олександр Баран презентував план роботи ради на 2024 рік.

Члени Молодіжної ради Олександр Ленд'єл, В'ячеслав Святогор, Олександр Товкан та інші обмінялися думками, досвідом проведення молодіжних заходів, своїм баченням подальшої молодіжної роботи в профспілках, підвищення її ефективності.

Молоді профактивісти отримали від Івана Зелінського презентаційні буклети про діяльність Закарпатської облпрофради.

2269

2267

Детальніше: https://www.facebook.com/zakprofrada/posts/pfbid0TFScNxQx9msFJfy3n7ab9sMaGwTB2CsmUBhUwfud6MR5LX9xsMNDTT2x3nDbw4b8l

На фото : під час проведення засідання Молодіжної ради Закарпатської облпрофради