65bcc16c3d283

Спільний проєкт ПРМТУ та Данської профспілки 3F відкриває дедалі більше здібностей перед активними членами ПРМТУ.

Відбувся Молодіжний форум, який об'єднав молодь Профспілки робітників морського транспорту України (ПРМТУ) та інших галузевих профспілок України, зокрема, атомників та залізничників з Професійної спілки працівників атомної енергетики та промисловості України та Професійної спілки залізничників і транспортних будівельників України. Організаторами заходу виступила Молодіжна Рада ПРМТУ, яка отримала підтримку та сприяння від Профспілки.

«Я радий, що молодих людей у лавах нашої Профспілки стає дедалі більше. Ми повинні пам'ятати, що молодь – це не лише майбутнє, але й сьогодення нашого руху. Ви приносите свіжі ідеї, нові погляди та натхнення, які надихають нас удосконалювати нашу організацію та її діяльність, – зазначив Олег Григорюк, Голова ПРМТУ. – Форум – це не лише можливість обговорити теми щодо нашої діяльності, але й час зміцнити зв'язки між різними поколіннями Профспілки. Також я хочу висловити глибоку вдячність нашим міжнародним партнерам, які підтримують нашу молодіжну ініціативу. Ваша підтримка є важливим фактором у нашому розвитку, і вдячність за це не має меж».

«Молодь – то є майбутнє профспілкового руху, а ви – є майбутнє вашої країни. Зараз ситуація дуже складна, і є дуже багато викликів, – продовжила Радник міжнародного департаменту Данської профспілки 3F Христина Хенсон. – Хочу, щоб ви знали, що наш профспілковий рух у Європі дуже сильно й стабільно підтримує вас й Україну. Сьогодні в профспілковому русі по всьому світу відчувається падіння членства й до цього руху все більше стала залучатися молодь. В Україні також треба мати дуже сильну молодь, яка буде мати змогу побудувати майбутнє після перемоги. Профспілки впевнені, що активна діяльність допоможе молоді позитивно вплинути на майбутнє України».

Молодіжний форум став майданчиком для обміну думками на такі теми, як необхідність профспілок, важливість залучення молоді до діяльності профспілок, зміни, які принесла війна.

Форум відкрив широкі можливості для обміну досвідом та висловлення поглядів. Нові ідеї, свіжі думки та креативні підходи, які принесе молодь, є ключовими для вдосконалення профспілкового руху та відповіді на сучасні виклики. Профспілковий рух постійно змінюється, і саме молодь разом з досвідченими лідерами готує йому новий напрямок. Тому спільна відповідальність профспілок – забезпечити молодим поколінням не лише підтримку, але й навички та знання, необхідні для гідного продовження і розвитку профспілкового руху.

Детальныше: https://mtwtu.org.ua/news/mtwtuyouth-forum-obednanna-molodi-dla-majbutnogo-profspilkovogo-ruhu

65bcc16c31b01

Профспілка робітників морського транспорту України