1 

          12 жовтня 2021 р. Наглядова рада Проєкту ЄС-МОП «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці» розглянула і схвалила основні висновки і рекомендації проміжного оцінювання роботи по реалізації Проєкту за останні 18 місяців, які озвучив Еміль Крстановскі (фахівець МОП з оцінювання), закликала команду Проєкту і партнерські установи та організації вживати дієвих заходів з метою практичного втілення результатів роботи Проєкту.

          На початку засідання  Голова Наглядової ради, заступник Міністра економіки України Світлана Глущенко привітала нового представника від Федерації профспілок України – Андреєва Василя Миколайовича – заступника Голови ФПУ, Голову Профспілки працівників будівництва та промисловості будівельних матеріалів України.

2

          Під час обговорення результатів оцінювання та рекомендацій було  підкреслено важливість проведення трьохсторонніх консультацій для додаткових роз’яснень наданих технічних рекомендацій до проєктів правових актів, націлених на транспонування окремих директив із БЗР, а також до проєктів законів  з питань трудових відносин, державного нагляду (контролю) за дотриманням законодавства про працю.

Висновки за січень 2020 червень 2021

Висновки за липень вересень 2021

       Наглядова рада подякувала Антоніо Сантушу за плідну роботу і привітала нового менеджера Проєкту Жолта Дудаша, побажавши йому успіхів у подальшій реалізації завдань Проєкту.

Департамент  охорони праці апарату Федерації профспілок України