20230531 131419

Напередодні Всесвітнього Дня захисту дітей 1 червня у Будинку профспілок Дніпропетровського облпрофоб’єднаннявідбулося вручення нагород переможцям конкурсу дитячих малюнків «Охорона праці – очима дітей».

 

До Всесвітнього Дня охорони праці, який відзначався 28 квітня, Південно-Східне межрегіональне управління Держпраці, Дніпропетровське облпрофоб’єднання, журнал «Охорона праці» за участі підприємства «Дніпропетровськгаз» організували конкурс дитячих малюнків «Охорона праці – очима дітей».

        Творче змагання відбувалось у трьох вікових групах (від 6 до 18 років). Серед наймолодших кращими визнані роботи 10-річної Аріни Олексенко з Миролюбівської гімназії Голубівського ліцею Новомосковського району, 8-річного   Микити Гузя з Меліоративного та 9-річного Олександра Гугулі з Синельниково. У віковій групі від 11 до 14 років перші три місця посіли Віктор Чорний з Криворізького району, Анна Шкваря з Чумаків та Софія Гаврилова з Кривого Рогу, які крім почесних грамот отримали й подарунки від профспілок – музичні колонки, навушники та набір фарб. Серед старшої групи перемогли Аріна Мала з Кам’янського, Вікторія Седова з Бахмутського району Донецької обл., Вероніка Нестеренко з Кам’янського та Ксенія Ніколаєва з Северодонецького району Луганської області.

20230531 130930

     В останній день весни й напередодні Всесвітнього Дня захисту дітей у Будинку профспілок відбулося вручення нагород переможцям конкурсу. Творчу малечу привітали голова облпрофцентру Анатолій Яловий, перший заступник начальника Міжрегіонального управління Держпраці Оксана Дудка та представники підприємства «Дніпропетровськгаз». Відзначалась важливість залучення підростаючого покоління до такої суспільно значущої теми, як охорона праці, всебічний творчий і гармонічний розвиток дітей та підлітків.

20230531 131103          

   Прес-центр Дніпропетровського облпрофобєднання

http://www.doop.dp.ua/news/888-okhoroni-pratsi-dityachij-poglyad