imaЗгідно з планом масової підготовки профактиву підприємств з питань охорони праці у 2014 році 18 вересня департаментом охорони праці ФПУ проведено семінар-навчання у ВО «Антонов» м. Києва.

Фахівцями департаменту - головним спеціалістом-довіреним лікарем, кандидатом медичних наук Стовбуном А.І. та головним спеціалістом - технічним інспектором праці Горюн Т.М. проведено навчання з профактивом зазначеного підприємства на теми: «Організація і проведення роботодавцем атестації робочих місць за умовами праці та громадський контроль профспілок за цими заходами»; «Про надання пільг і компенсацій працівникам, зайнятих на роботах з умовами праці, що не відповідапють санітарно-гігієнічним нормам»; «Гігієна праці та профілактичні медичні огляи» та «Надання домедичної допомоги потерпілим від нещасних випадків на виробництві», громадський контроль та основи державного нагляду за охороною праці.

В лекціях широко використовуватись матеріали аналізу стану виробничого травматизму протягом 2009-2013 років, підготовлені у департаменті охорони праці, матеріали Всеукраїнської профспілкової Акції «Атестацію робочих місць – під контроль профспілок»,  методичні рекомендації із зазначених питань,  які були видані  підприємством «Профінформ» ФПУ протягом 2010-2014 років.

 

 

Департамент охорони праці апарату ФПУ