04

 

 

У головному офісі ФПУ у режимі Скайп-конференції відбулося 8 Засідання Керівного комітету дансько-українського проекту. Засідання вели Григорій Осовий та Віталій Дубіль.

Під час зустрічі керівник Проекту Валентина Шевченко презентувала звіт з його реалізації за період з квітня 2016 – квітень 2017 рр. У ході презентації було наголошено на тому, що завдяки проведеним у рамках проекту семінарам за участі українських викладачів вдалося підготувати команду профспілкових тренерів з числа учасників проекту. Частина з них вже провели кілька навчальних заходів у членських організаціях ФПУ та, навіть, виступили тренерами під час навчання 2 груп проекту.

Фінансовий звіт за І квартал 2017 року був наданий Світланою Моторенко.

Також було розглянуто та одноголосно затверджено План діяльності на ІІ півріччя та План дій з реалізації рекомендацій проміжного перегляду.

На засіданні визначено статус Інституту профспілкового розвитку, створеного Президією ФПУ на базі Центру з реалізації проекту.

Учасники зустрічі наголосили на важливості Проекту для розвитку та модернізації профспілкового руху України та обговорили перспективи подальшої співпраці.

 

Інститут профспілкового розвитку

 

01

 

02

 

 

 

03