20210901 111347

1 вересня в Академії  праці, соціальних відносин і туризму відбулися урочистості з нагоди Дня знань. До дружньої академічної родини приєдналися майже 400 слухачів, які навчатимуться за сучасними освітніми програмами бакалаврів і магістрів.

Від імені голови ФПУ студентів і викладачів привітав і передав цінні подарунки заступник голови Євген Драп'ятий.

Звертаючись до слухачів, він зокрема наголосив, що процес навчання, - це шлях поступу, відкриття чогось нового, надбання нових друзів, початок реалізації самих себе в обраній спеціальності. Це прекрасна нагода  отримати недоступні раніше професійні знання та вміння, завдяки прекрасним викладачам Академії. Тому треба сміливо і твердо йти вперед здобуваючи освіту. Лише той хто має бажання навчатися новому, може досягти високого освітнього рівня, який відкриває перед людиною цілий світ. 

20210901 114010      

У 2021/2022 навчальному році в межах кожної спеціальності Академія запропонувала слухачам нові сертифікатні програми та індивідуальні траєкторії навчання, які відповідають сучасним тенденціям національного та світового ринку праці, а саме: Профспілковий правник, Фінансово-економічна безпека, Медіація та управління конфліктами, Інтернет-маркетинг, Фінансово-правова безпека, Круїзний туризм та яхтинг, Курортний і СПА туризм та ін. Крім того, у новому навчальному році Академія вперше пропонує викладання навчальних дисциплін англійською мовою, наприклад, «Міжнародне інвестиційне право», «Міжнародне спортивне право», «Міжнародне комерційне право», що відкриває додаткові можливості та перспективи успішної реалізації у професійній діяльності майбутніх випускників. Також цього року вступники вперше мали можливість обрати навчання за польсько-українською програмою, яка передбачає вступ без ЗНО. Для профспілкових активістів і працівників та членів їхніх родин Академія запропонувала ексклюзивні знижки на оплату навчання 30%., - зазначив у своєму виступі ректор Академії Віктор Литвиненко.

20210901 110756

За традицією особливу увагу приділили тим, хто тільки-но розпочинає свій шлях сходинками професійного розвитку: для першокурсників відбулась урочиста посвята у студенти.

20210901 114521

Гостей свята також привітали голова наглядової ради Академії Олександр Черниш і голова Всеукраїнської профспілки «Футбол України» Ігор Гатаулін, який привітав присутніх і вручив подарунки для занять спортом.

Прес-центр Федерації профспілок України