292541251 5402706953131251 1418018464176873975 n
7 липня Голова ФПУ Григорій Осовий зустрівся з профспілковими активістами під час робочої поїздки до Чернігівської області.

У ході спілкування він поінформував присутніх про роботу, яку виконує Федерація профспілок України в умовах воєнного стану. Зокрема організації роботи трудових колективів для досягнення перемоги на трудовому фронті, наданні гуманітарної допомоги тимчасово переміщеним особам за рахунок профспілок, їх розміщення в оздоровчих закладах, туристських готелях, гуртожитках науково-методичних центрів, безкоштовного харчування і проживання, виділення фінансової допомоги регіональним об’єднанням на ремонти Будинки профспілок які постраждалим від обстрілів у т.ч. Чернігівській організації.
Григорій Осовий також розповів про значний обсяг роботи проведений ФПУ на міжнародному рівні щодо засудження агресії росії та підтримці України.
Він підкреслив, що євроінтеграційний вибір ФПУ було закріплено ще в 2016 році у стратегії "Європейський вибір». І тепер ФПУ стоїть на порозі вступу до Європейської конфедерації профспілок.
Робочий візит продовжується, попереду зустрічі з профактивом безпосередньо на підприємствах області.
292380082 5402707633131183 1800055729160414510 n

Пресцентр ФПУ