АВЕ2

9 лютого ц.р. у Будинку профспілок у форматі відео конференції на платформі  ZOOM. відбулося засідання  Постійної комісії Ради ФПУ з питань правового захисту профспілок та їх організацій, членів профспілок,

На порядок денний  були винесені такі питання:

1. Про проекти постанов сьомого засідання Ради ФПУ :

- Про проект постанови VІІІ З’їзду Федерації профспілок України «Про Звіт Ради Федерації профспілок України про роботу у період з березня 2016 по березень 2021 рр.»;

- Про Стратегію діяльності Федерації профспілок України на 2021-2026 роки «Час дій та якісних змін»;

- Про зміни до Статуту Федерації профспілок України.

2. Про план роботи комісії на 2021 рік.

Перші дві постанови розглянуті членами Комісії без пропозицій та зауважень.

АВЕ1

Під час розгляду проекту постанови «Про зміни до Статуту ФПУ» свої бачення висловили члени Ради ФПУ: Баланенко М.О., голова Федерації профспілок Кіровоградської області; Борисенко С.О., голова Харківської обласної організації профспілки працівників освіти і науки; Дмитришин В.І., голова Профспілки працівників нафтової і газової промисловості України; Отращенко Л.Г., голова Запорізької обласної організації профспілки працівників агропромислового комплексу та Сіра Н.О., голова первинної профспілкової організації ДНВП «Картографія».

АВЕ

Комісією ухвалене рішення про те, що пропозиції та зауваження до вказаної постанови протягом тижня будуть надіслані до Робочої групи  з напрацювання  пропозицій щодо змін Статуту ФПУ і Регламенту VIII  З’їзду ФПУ.

Департамент правового захисту апарату ФПУ