unnamed

Сьогодні, 22 квітня, відбулось позачергове засідання правління Фонду соціального страхування України, на якому розглянуті питання: про обрання голови правління Фонду, внесення змін до складу постійних комісій правління Фонду, про внесення змін до Регламенту роботи правління Фонду, про створення тимчасової комісії Фонду соціального страхування України.

У зв’язку із змінами у складі сторони держави правління Фонду (розпорядження Кабінету Міністрів України від 8 квітня 2020 р. №385-р) обрано головою правління Фонду Котика Євгена Дмитровича (перший заступник Міністра соціальної політики України) та внесено зміни до персонального складу постійних комісій правління Фонду.

Внесено зміни до Регламенту роботи правління Фонду соціального страхування, яким передбачено, що як виняток, у період карантину чи введення надзвичайної ситуації, пов’язаних із проведенням заходів, спрямованих на запобігання виникнення та поширення коронавірусної хвороби, голова правління може скликати екстрені засідання правління Фонду у режимі реального часу (онлайн) за один робочий день до його проведення.

Також правлінням Фонду створено тимчасову комісію з числа членів правління Фонду з метою вивчення питання щодо дотримання директором виконавчої дирекції Фонду соціального страхування Думою О.О. законодавства України про працю та загальнообов’язкове державне соціальне страхування за минулий період, та до 15 травня ц.р. підготувати відповідну інформацію для розгляду на засіданні правління Фонду. На період роботи Тимчасової комісії Думу О.О. відсторонено від виконання обов’язків директора виконавчої дирекції.

Управління соціального страхування

і пенсійного забезпечення  ФПУ