photo 2023 08 17 15 03 00

17 серпня 2023 року відбулось чергове засідання правління Фонду  загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

У ході засідання відбулось обрання нової голови правління Фонду, представника застрахованих осіб – Наталії Землянської та заступника голови правління Фонду, представника держави – Тетяни Бережної, а також розглянуто інші питання порядку денного.

Директором Державного центру зайнятості Юлією Жовтяк були представлені Звіти про результати діяльності та виконання бюджету Фонду за 2022 рік, ряд інших організаційних питань. Члени правління висловили подяку усім працівникам Державної служби зайнятості за роботу в складних умовах воєнного стану, відзначили важливість реалізації службою ряду урядових програм, зокрема, надання мікрогрантів для започаткування або розвитку власної справи, грантів для ветеранів, ваучерів на навчання, компенсаційних програм для роботодавців.

За результатами розгляду звітів було прийнято рішення щодо їх затвердження.

У своєму виступі Тетяна Бережна підкреслила важливість ефективної роботи державних установ, оскільки це прискорює відновлення економіки України.

Підводячи підсумки результатів роботи засідання Наталія Землянська відзначила, що незважаючи на складні зовнішні обставини, ми маємо зробити на ринку праці все можливе для наближення перемоги!

Для збільшення зображення необхідно натиснути на ньому лівою кнопкою.

 

Державний центр зайнятості

https://www.dcz.gov.ua/novyna/vidbulos-chergove-zasidannya-pravlinnya-fondu-zagalnoobovyazkovogo-derzhavnogo-socialnogo-1