151694673 220707003102538 2878374120387996670 n

На Рівенщині підписано Угоду про співппрацю  між профспілками та  місцевою територіальною громадою. Угоду підписали Голова Федерації профспілок Рівненської області Микола Шершун та Голова Рівненської територіальної громади Олександр Третяк.

Ця вже 48 громада з якою профспілки Рівненщини мають домовленості про різнобічну підтримку та співпрацю, заради спільної цілі - добробуту наших краян, створення пласту соціально відповідального бізнесу орієнтованого на громади, постійний соціальний діалог заради миру та взаєморозуміння!Микола Шершун, голова ФПО у розмові з головою Рівненської тергромади Олександром Третяком, перелічив основні можливі напрямки співпраці. Наголосив на важливості збереження первинних профспілкових організацій у громадах, необхідності ведення конструктивного соціального діалогу на різних рівнях. Починаючи з первинки, через укладання Колективних договорів, і завершуючи укладанням Генеральної угоди.

151823356 220706929769212 2389429067209161141 n

150787135 220706983102540 5646419798930321074 n