20220930 120444

Співголова НТСЕР, Голова ФПУ Григорій Осовий 30 вересня на засіданні представників профспілкової сторони НТСЕР поінформував про причини перенесення  запланованого на 28 вересня 2022 року засідання Національної ради, пов’язані з позицією державної сторони, яка вважає необхідним створити додаткові можливості профспілковцям, щоб вони могли провести свої внутрішні організаційні заходи для конструктивної роботи Національної ради.

 

Другим питанням, яке обговорювалося, - «Про зміни у складі профспілкової сторони НТСЕР».

Було прийнято рішення виключити зі складу профспілкової сторони НТСЕР: Толмачова Ю. П., голову Миколаївської обласної ради профспілок і Шевченка П.В. , голову Федерації профспілок Черкаської області та  ввести

Москаленка І.І.,  голову Федерації профспілкових організацій Чернігівської області, голову постійної комісії Ради ФПУ з питань трудових прав працівників і прав профспілок і Присяжного А.В., голову Тернопільської обласної ради профспілок, голову постійної комісії Ради ФПУ з питань соціально-економічного захисту та ринку праці.

20220930 120458

Включити:

- Москаленка І.І. до складу Комітету НТСЕР з питань трудових відносин та ринку праці.

- Присяжного А.В. до складу Комітету НТСЕР з питань соціальної та гуманітарної політики.

Виключити Мельника В.П. зі складу Комітету НТСЕР з питань соціальної та гуманітарної політики та включити до складу Комітету НТСЕР з питань розвитку громадянського суспільства та міжнародних відносин.

Наступним питання було розглянуто «Надання кандидатури на посаду Голови Національної тристоронньої соціально-економічної ради».

Профспілкова сторона одноголосно прийняла рішення внести Президії НТСЕР кандидатуру Співголови НТСЕР від профспілкової сторони, Голову ФПУ Осового Григорія Васильовича на посаду Голови НТСЕР від профспілкової сторони.

 Секретаріатом профспілкової сторони НТСЕР буде поінформовано Секретаріат Національної ради про відповідне рішення.

 20220930 120613

Пресцентр ФПУ